Snorklausta Phuketissa

Koko perheen aktiviteetteja Phuketissa

Jos kaipaat aktiivisempaa lomaa, Phuket on erinomainen vaihtoehto! Mahtavia sukellus- ja snorklauspaikkoja, mini-golfia ja vesipuistot ovat esimerkkejä siitä, minkälaisia aktiviteetteja Phuketilla on tarjottavana. Halutessasi voit varata myös aktiviteettien täyteisiä retkiä jo ennen lomaasi tai perillä kohteessa – miltä kuulostaa esimerkiksi veneretki, kanoottiseikkailu tai päivä pyöräillen Thaimaan maisemissa?

Sukella ja surffaa

Phuket on täydellinen matkakohde sinulle joka rakastat sukeltamista tai snorkausta. Lähde mukaan päiväretkellemme Champagne-veneen kyytiin, jonka aikana pääset tutustumaan esimerkiksi parhaisiin snorklaussaariin. Tilavassa veneessä voit nauttia ohikulkevista maisemista joko viileässä varjossa, tai nauttia lämmöstä aurinkokannella. 
 

Syvänmeren kalastusta

Phuketin lähistöllä on monia hyviä paikkoja, joista voit hypätä veneeseen ja lähteä kokeilemaan kalaonneasi syvänmeren kalastuksen parissa. Useimmat kalastusretket tehdään Racha-saarille, joka sijaitsee hieman Phuketin ulkopuolella. Vedenpinnan alla asustelee niin barracudia, haita kuin tonnikalojakin. Useimmilla kalaretkille käytetään ''nappaa ja päästä vapaaksi'' metodia, jotta tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus kalaonneen. 

Dino Park Phuketissa

Minigolfia

Dino Park sijaitsee Karonin ja Katan rinteessä, ja täällä pääset hiomaan taitojasi minigolfin parissa. Erä minigolfia sopii myös koko perheelle, sillä radan varrella on upeita dinosauruspatsaita ja trooppisia kasveja. Takuuvarma hitti lasten keskuudessa! Puistossa on myös ravintola, joka seuraa samaa dinosaurusteemaa. Dino Park sijaitsee Marina Phuket Resortin naapurissa. 

Vesipetojen Jungle Splash

Lentoaseman pohjoispuolella sijaitsee kaikkien lapsien suosikki, Jungle Splashin vesipuisto. Puistossa on useita erilaisia vesiliukumäkiä ja altaita, ja vaihtoehtoja löytyy niin lapsille kuin lapsenmielisillekin. Pääset paikalle helpoiten tuk tukilla tai taksilla, tai puiston omalla kuljetuksella. 

Pyöräretki Phuketissa

Pyöretki Koh Yai Noissa sopii hyvin myös koko perheen lomaan. Päivä alkaa venematkalla, ja perillä odottavat upeat riisipellot, mangrovemetsät ja kumiplantaasit – ja mikä parempi tapa kokea ympäröivä luonto kuin pyöräretki saaren ympäri! Retki sopii yli 10-vuotiaille. 

Thaiboxing

Lomaillessa on hauskaa kokeilla jotain aivan uutta – miltä kuulostaisi tunti thaimaan kansallisurheilun, eli muay thain, parissa? Muay thai, tai thai nyrkkeily, on suosittu kamppailulaji, ja esimerkiksi Karonin ja Patongin välissä sijaitsevalla Patong Boxing Gymillä voit varata yksityistunteja lajin parissa. Jos et itse halua kokeilla kyseistä lajia, voit lähteä katsomaan matsia Bangla Boxing Stadiumille, joka sijaitsee Jungceylonin takana Patongissa. Bangla Boxing Stadiumilla järjestetään otteluita useita kertoja päivässä. 

Treenaa koko perheen voimin

Phuketissa voit treenata myös koko perheen voimin! Apollo Sports -hotelli Thanyapura sijaitsee rauhallisella alueella vehreän viidakon laitamilla. Hotellilla on olympia-allas, maailmanluokan urheilumahdollisuudet ja erilaisia treenimuotoja jokaiseen makuun.