Kauppakeskus Phuketissa

Ostoksia Phuketissa

Phuket on täydellinen kohde shoppailun ystäville. Täältä löydät suuria ostoskeskuksia, markkinoita ja pikkuputiikkeja katujen varsilla, ja tehdä hyviä löytäjä edulliseen hintaan. 

Markkinat, joilta löytyy kaikkea

Phuketin kaupungin ulkopuolella pidetään saaren tunnetuimmat viikonloppumarkkinat. Markkinoilla on suuri valikoima hajuvesiä, vaatteita, aurinkolaseja, kelloja CD-levyjä ja DVD-levyjä. Markkinoiden hinnat ovat usein kiinteitä, mutta ostaessasi useita tuotteita samaan aikaan voit yrittää neuvotella hinnasta. Markkinat ovat Chao Fa West -kadulla. Tänne pääset helpoiten taxilla tai tuk tukilla, ja voit myös osallistua opastetulle retkelle, jossa pääset käymään myös Big Buddha -patsaalla. Markkinat ovat avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 17.00-22.00. Kokeile myös markkinoiden erikoisempia hankintoja – miten olisi esimerkiksi heinäsirkkajäätelö?

Ostoskoju Phuketissa

Suuret ostoskeskukset

Jos lomallesi osuu sateinen päivä, voit käydä tutustumassa Patongin suurimpaan ostoskeskukseen, Jungceyloniin. Täällä kulutat helposti monta monta tuntia – ja paljon rahaa! Kaupoista löydät merkkivaatteita ja kenkiä, silmälaseja, hierontoja ja paljon muuta, sekä kahviloita ja ravintoloita. Jungceylon sijaitsee keskellä Bangla Roadia, ja on avoinna toukokuusta lokakuuhun klo 11.00–22.00. Marraskuusta huhtikuuhun kauppakeskus on avoinna tuntia myöhempään. 

Central Festival on hyvin varusteltu ja ilmastoitu tavaratalo, joka sijaitsee Phuketin kaupungin ulkopuolella. Täältä löydät merkkiliikkeitä kunte Zara ja Guess. Käy myös aasialaisketjuissa, esimerkiksi AIIZ ja CPS Chaps.

Rantakaduista ostoskatuihin

Patongin rantakatu ja monet sitä ympäröivät pikkukadut muuttuvat pimeän tullen yhdeksi suureksi bazaarialueeksi. Täältä löydät kaikkea kelloista vaatteisiin ja kenkiin – erittäin hyvällä hinnalla. 

Luksuselokuvateatteri sateisille päiville

Luksuselokuvateatteri ostoskeskus Central Festivalissa vie elokuvat uudelle tasolle. Voit säätää kaukosäätimellä oman istuimesi oikeaan asentoon ja rentoudu! Käynti elokuvateatterissa maksaa huomottavasti vähemmän kuin Pohjoismaissa, ja elokuvien tekstitykset ovat englanniksi. Vinkki! Muista laittaa tarpeeksi paksut vaatteet päälle, sillä ilmastointi on usein kovalla ja salissa voi olla viileää. Muista myös nousta ylös, kun kuninkaan laulu soitetaan!