Nai Harn Beach, Phuket

Koe kaikki Phuketista

Vain lyhyen matkan päässä hotelleilta odottaa aivan uusi Phuket, joka on vielä monille tuntematon. Pieniä ja mukavia rantoja, jännittäviä kulttuurielämyksiä ja aitoa thaimaalaista elämää – tutustu kaupunkiin omin päin tai osallistu retkellemme!

Kaunis Phuket

Missäpäin Phuketia oletkaan, on meri aina lähelläsi. Phuketin rannoilla on useita yksinkertaisia ravintoloita, joissa pääset nauttimaan aidoista thaimaalaisista mauista. Istahda bambu-tuoliin, nauti paistetuista kasviksista, grillatuista merenelävistä, curry-kanasta tai mistä ikinä haaveiletkaan! Phuketin monipuoliselta niemimaalta löytyy paljon tehtävää ja nähtävää. Useimmat hotellit sijaitsevat lähellä rantaa. Parasta on, että kaikki tarvittava on lähellä, ja voit yhdistää rentouttavat rantapäivät ja jännittävät seikkailut kaupungin sykkeessä. 

Helpoin tapa lähteä tutkimaan kaupunkia on joko tuk tuk tai taksi. Esimerkiksi Phuketin länsipuolella on useita hienoja näköaloja ja jos haluat pitää pienen uimatauon, voit pysähtyä yhdellä alueen kauniista rannoista. Bangtaon, Laem Singin, Surinin ja Nai Yangin rannat ovat täydellisiä mukavalle rantahetkelle, ja kaikilta rannoilta löytyy myös virkistäviä varjopaikkoja. 

Rauhallinen Nai Harn

Jos etsit rauhallisempaa paikkaa, kaunis Nai Harn sijaitsee Phuketin eteläpuolella. Nauti päivästä rentoutuen vehreässä ympäristössä valkealla hiekkarannalla. Nai Harnin rannalle suuntaavat myös thaimaalaiset itse, joten ranta on todella pidetty!

Phuketin retket

Jotta pääset tutustumaan syvemmin Phuketin jännittävään kulttuuriin, suosittelemme osallistumista yhdelle retkistämme. Retki nimeltä ''Tutustu Phuketiin'' antaa sinulle hyvän käsityksen thaimaalaisesta arkielämästä, ja vierailemme myös esimerkiksi cashewpähkinätehtaalla ja paikallisella maatilalla. Retken aikana vieraillaan myös kahdessa Phuketin suurimmassa temppelissä – Big Buddhassa ja Wat Chalongissa. 

Ostoksia Phuketissa

Jos mielesi tekee shoppailla, löytyy esimerkiksi Patongista, Karonista ja Katasta erinomaiset ostosmahdollisuudet, mutta myös Phuketin kaupungista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Samalla pääset keskelle kaupungin jokapäivästä hulinaa. Phuketin kaupungissa on myös monia mukavia kahviloita ja ravintoloita, joissa voit pitää ruokatauon shoppailun lomassa. Käy myös yhdessä kaupungin kiinalaisista temppeleistä!

Myös luonto on aina lähellä kun lomailet Phuketissa. Tutustuitpa kaupunkiin sitten omin päin tai retkellämme, pääset ihastelemaan upeita näköaloja ja vehreitä maisemia.