Maisema Karpathoksella
Kreikan matkavinkit

Apollomatkat rakastaa Kreikkaa! Ensimmäiset matkamme suuntautuivat Kreikkaan, ja klassisten lomasaarten lisäksi etsimme jatkuvasti uusia, ihania kohteita. Olit sitten ensikertaa Kreikkaan matkustava tai jo kokenut kävijä, toivomme, että löydät uusia vinkkejä ja inspiraatiota seuraavalle lomallesi! 

 


Vinkkejä & Inspiraatiota
Katso kaikki matkavinkkimme Kreikkaan, varaa lomasi tai tilaa uutiskirjeemme

Kaikki matkavinkit Kreikkaan

Olitpa sitten kokenut Kreikan-matkaaja tai suuntaamassa suosikkikohteeseen ensimmäistä kertaa, löydät täältä parhaat vinkkimme tulevaa lomaasi varten!

Tutustu matkavinkkeihimme

Kreikka

  • Lomapäiviä rannalla ja iltoja mukavissa tavernoissa
  • Koe kesän suosikki Kreeta tai pieni ja pittoreski Karpathos
  • Löydä suosikkisi: postikorttimaisemien Parga, rakastettu Rodos vai kuvankaunis Kos?
Tutustu ja varaa lomasi Kreikkaan

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä

Löydä seuraava unelmalomasi

Kreetan matkavinkit

Kreikan suurin saari Kreeta tarjoaa loistavan valikoiman aktiviteetteja, nähtävyyksiä, kaunista luontoa ja hyvää ruokaa. Täältä löydät vinkkejä Kreetan parhaista rannoista, ravintoloista ja aktiviteeteista.

Lue lisää

Rodoksen matkavinkit

Rodos on klassikkokohde, joka sopii jokaiselle! Rodoksella on muutamia Kreikan hienoimpia rantoja, kaunista luontoa, trendikästä kaupunkielämää ja monia kulttuurinähtävyyksiä.

Lue lisää

Korfun matkavinkit

Jos etsit kaunista luontoa, ihania rantoja ja viehättäviä kaupunkeja, on Korfu oikea paikka sinulle. Löydä parhaat vinkkimme kaupungin ravintoloihin ja nähtävyyksiin!

Lue lisää

Pargan matkavinkit

Parga on viihtyisä ja mukava pikkukaupunki, josta löytyy ihania rantoja, romanttisia ravintoloita ja täydelliset puitteet jännittäville seikkailuille. Lue lisää ainutlaatuisesta Pargan kaupungista!

Lue lisää

Kosin matkavinkit

Loma Kosilla tarjoaa kaikkea - kauniita pikkukyliä, valkeita hiekkarantoja, kiinnostavia nähtävyyksiä ja paljon muuta. Koe kuuluisat nähtävyydet kuten Asklepion ja Kosin kaupunki, nauti auringosta Marmariksen rannalla ja syö ikimuistoisia aterioita Kosin lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Lue lisää

Karpathoksen matkavinkit

Kauniita hiekkarantoja, upeita vuoristokyliä ja kreikkalaista saarielämää. Kaikki nämä ja paljon muuta löydät ihanalta Karpathoksen saarelta!

Lue lisää

Santorinin matkavinkit

Santorini on Kreikan valokuvatuin saari. Upeiden maisemien lisäksi saarelta löytyy myös kauniita lomaresortteja kuten Kamari, Fira ja Oia – ja jotkut sanovat, että Kreikan kauneimmat auringonlaskut löytyvät nimenomaan Santorinilta. Tutustu ja lue lisää!

Lue lisää

Zakynthoksen matkavinkit

Aurinkoa, lämpöä ja pitkiä hiekkarantoja, mitä muuta voisit lomalta toivoa? Jos kaipaat lisäksi jännittäviä retkiä ja hauskoja aktiviteetteja, suosittelemme Zakynthosta – erinomainen kohde niin lapsiperheille kuin juhlijoillekin!

Lue lisää

Naxoksen matkavinkit

Naxos on yksi Kreikan saarista, joihin on todella helppo ihastua – ihanat rannat, upeat nähtävyydet ja esimerkiksi hyvät viinit saavat matkailijat palaamaan saarelle yhä uudelleen ja uudelleen. Lue parhaat matkavinkkimme ja tutustu ihastuttavaan Naxoksen saareen!

Lue lisää

Kalymnoksen matkavinkit

Kreikassa sanotaan olevan pieni saari, joka hurmaa jokaisen kävijän ja jättää jälkensä matkailijoiden sydämiin – tämä saari on nimeltään Kalymnos. Täältä löydät meidän parhaat lomavinkkimme!

Lue lisää

Lefkaksen matkavinkit

Lefkas on tunnettu rannoistaan ja kauniista luonnostaan. Saari tarjoaa myös aitoa kreikkalaista tunnelmaa ja hauskoja vesiaktiviteetteja. Täältä löydät suosikkimme ja unohdetut helmet!

Lue lisää

Rethymnonin matkavinkit

Hiekkarantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja loputtomasti ihania ravintoloita – Rethymnonissa on tarjolla kaikka. Täältä löydät meidän parhaat lomavinkkimme Rethymnonille.

Lue lisää