matkakohteet
Video

Apollolla on Pohjoismaiden suurin lomavalikoima Kreetalla, ja valikoimasta löytyy kaikkea mutkattomista perhehotelleista aina ylellisiin lomakeitaisiin, joiden palvelut ovat huippuluokkaa. Meiltä löytyy juuri sopiva lomamatka, halusitpa lomailla missäpäin saarta tahansa, suositussa lomakohteessa tai...

Lisätietoa Kreeta » 182 hotellit - alkaen 395 EUR

Kauniissa Pargassa vietät lomaa romanttisessa pikkukaupunki idyllissä. Ympäristö on vehreää ja rannat upeita. Pargaan olet aina tervetullut – etkä ehkä enää haluasi lähteä pois.

Lisätietoa Parga » 57 hotellit - alkaen 362 EUR

Lefkaksella pääset nauttimaan rennosta kreikkalaisesta tunnelmasta, ja upean luontonsa ja viihtyisien vuoristokyliensä ansiosta Lefkas onkin yksi Kreikan parhaista lomasaarista. Täällä sinua odottavat kristallinkirkkaat vedet ja muutamat Kreikan upeimmista rannoista.

Lisätietoa Lefkas » 21 hotellit - alkaen 445 EUR

Rodos on helmi Kreikan saarien joukossa. On helppo ymmärtää, miksi niin monet valitsevat sen matkakohteeseen. Saaren kauniit rannat kutsuvat viettämään laiskoja päiviä auringossa. Vastapainoa rantapäiville löytyy ainutlaatuisista keskiaikaisista nähtävyyksistä, vilkasta iltaelämää unohtamatta.

Lisätietoa Rodos » 69 hotellit - alkaen 384 EUR

Kykladien saariryhmään kuuluva Santorini sopii erityisen hyvin pariskunnille, ystäväporukoille sekä perheille, joiden lapset ovat jo isompia. Santorini on monien mielestä Kreikan kaunein saari. Se tunnetaan upeista maisemistaan ja erityisesti Oían lumoavista auringonlaskuista.

Lisätietoa Santorini » 46 hotellit - alkaen 556 EUR

Kos

Idyllisiä kyliä, kauniita rantoja, vehreitä laaksoja, historiallisia nähtävyyksiä ja vilkas yöelämä - Kosin matkalla on tekemistä ja näkemistä kaikille! Kosia on kutsuttu Kreikan parhaimmaksi bilesaareksi, mutta Kosilla on myös rauhallisempi puolensa sekä kulttuuria ja upeaa luontoa.

Lisätietoa Kos » 36 hotellit - alkaen 395 EUR

Karpathoksella odottaa aito kreikkalainen ilmapiiri ja kaunis luonto. Ruoka on hyvää, rannat ihania ja meri turkoosinsininen kristallinkirkas. Karpathoksella on pitkä ja mielenkiintoinen historia ja saarella odottaa lukuisia nähtävyyksiä. Täällä vietät taatusti muistorikkaan loman!

Lisätietoa Karpathos » 38 hotellit - alkaen 322 EUR

Korfu on yksi Kreikan kauneimmista ja vehreimmistä saarista. Saaren kauneutta määrittelevät kirkas vesi, pitkät, pehmeät länsirannikon rannat, henkeäsalpaavat korkeudet ja rehevät oliivitarhat. Korfun kaupungissa venetsialaisen perinnön jäljet näkyvät selvästi, ja kapeilla kujilla voit nauttia hieno...

Lisätietoa Korfu » 21 hotellit - alkaen 429 EUR

Zakynthoksella sinua odottavat upeat hiekkarannat, vehreä luonto sekä miellyttävä ilmasto. Saaren länsi- ja pohjoisrannikolla jylhät kalliot kohoavat merestä korkeuksiin. Täällä on myös useita viehättäviä uimarantoja, joille pääsee ainoastaan veneellä.

Lisätietoa Zakynthos » 37 hotellit - alkaen 410 EUR

Sivotan pieni satamakaupunki sopii nautiskelijoille, jotka haluat kokea lomallaan muutakin kuin aurinkoa ja uimista, sekä omasta rauhasta pitäville luonnonystäville. Erityisesti pariskunnat viihtyvät täällä. Sivotaa reunustavat kauniit rantakaistaleet. Euroopassa on vain harvoja paikkoja, joissa kon...

Lisätietoa Sivota » 16 hotellit - alkaen 348 EUR

Kanali on rentoutumiseen sopiva kylä sinulle ja perheellesi! Rauhallinen kylä sijaitsee Kreikan länsirannikolla. Kanalin 20 kilometriä pitkä hiekkaranta ulottuu koko kylän pituudelle. Vuokraa auto ja tutustu Epiruksen alueeseen ja sen historiallisiin kohteisiin ja vehreään ympäristöön. Alueella on p...

Lisätietoa Kanali » 11 hotellit - alkaen 498 EUR

Zagoria on kohde, jossa on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja. Viehättävät kylät ovat osa hyvin säilynyttä kulttuuriperintöä ja ne sijaitsevat korkealla paikalla Pindusvuorella yhden maailman syvimmän rotkon vierellä. Paikka soveltuu hyvin aktiiviseen lomaan luonnon rauhassa. Vaellus, ratsastus,...

Lisätietoa Zagoria » 2 hotellit - alkaen 610 EUR

Naxos on Kykladien saariryhmän suurin saari ja sinne matkataan veneellä Santorinilta. Saaren vaihteleviin maisemiin kuuluu korkeita vuoria pienine kylineen ja syviä vehreitä laaksoja. Naxoksen viljava, rehevä saari elää hyvin luonnonvaroistaan. Asukkaat eivät siis ole täysin matkailusta riippuvaisia...

Lisätietoa Naxos » 17 hotellit - alkaen 564 EUR

Kaunis Kalymnos on monen kokeneen Kreikankävijän suosikki. Kohteen valtteja ovat eloisa tunnelma, aito kreikkalainen arki sekä kauniit maisemat. Apollomatkojen hotellit sijaitsevat Myrtiesin ja Massourin kylissä, jotka ovat saaren tunnetuimpia rantakohteita.

Lisätietoa Kalymnos » 6 hotellit - alkaen 468 EUR

Symi on yksi kauneimpia Dodekanesian saaria ja moni palaakin tänne vuosi toisensa jälkeen. Symiä kutsutaan tarinoiden saareksi, täällä sinua odottaa hurmaava pittoreski maisema pastellinvärisine taloineen.

Lisätietoa Symi » 4 hotellit - alkaen 712 EUR

Pieni Tiloksen saari sijaitsee sopivasti etäällä toisista Kreikan saarista. Yhä useammat valitsevat juuri Tiloksen matkakohteekseen johtuen saaren rauhallisesta ja verkkaisesta elämänmenosta. Tilos on täydellinen paikka virkistäytymiseen ja se sopii erityisesti, kun nautit luonnossa liikkumisesta ja...

Lisätietoa Tilos » 7 hotellit - alkaen 535 EUR

Viehättävällä Paroksella on runsaasti kuvankauniita, upeita hiekkarantoja. Saaren pääkohteissa Parikiassa ja Naoussassa on tunnelmalliset satama-alueet ja hyvät shoppailumahdollisuudet.

Lisätietoa Paros » 9 hotellit - alkaen 583 EUR

Ios

Matkusta Kreikan menevimmälle saarelle Iokselle! Korkeasesongin aikaan saarella on paljon eläväisiä matkustajia, täällä vietät takuuvarmasti hauskan loman. Ioksella sinua odottavat kauniit rannat, kristallinkirkas merivesi, rennot lomapäivät rantatuolissa rentoutuen sekä vauhdikkaat vesiurheilulajit...

Lisätietoa Ios » 2 hotellit - alkaen 536 EUR

Tämä pieni saari Kykladien sydämessä houkuttelee niin lapsiperheitä, pariskuntia kuin ystäväporukoitakin. Antiparos on Kreikan saariston aito ja koskematon helmi. Antiparokselle tullaan rentoutumaan, nauttimaan elämän hyvästä elämästä ja ihanista rannoista.

Lisätietoa Antiparos » 1 hotelli - alkaen 643 EUR

Tervetuloa Paxokselle, pienelle Joonianmeren saarelle, jossa sinua odottavat aito kreikkalainen saarielämä, rento ilmapiiri, vehreä luonto ja kristallinkirkas meri - kaikki mitä rauhalliseen ja rentouttavaan lomaan voi tarvita!

Lisätietoa Paxos » 1 hotelli - alkaen 702 EUR

Pserimos on yksi Kreikan helmistä; täällä vietät rentouttavaa lomaa nauttien kirkkaasta merivedestä kukkuloiden kohotessa taustalla. Mikäli haluat tutustua ympäristöön, voit kävellä saaren ympäri parissa tunnissa. Päivisin satamasta kulkee muutamia veneyhteyksiä Kosille tai Kalymnokselle.

Lisätietoa Pserimos » 1 hotelli - alkaen 672 EUR

Prevezassa lomaillessasi saatat tuntea, että olisit kodikkaalla Kreikan saarella, vaikka kaupunki sijaitseekin Manner-Kreikassa. Prevezassa pääset kokemaan Kreikan aidoimmillaan, ja lomailet kauniiden ja vehreiden maisemien keskellä, lähellä ihania rantoja ja viehättävien kujien läheisyydessä - eli ...

Lisätietoa Preveza » 3 hotellit - alkaen 569 EUR

Tervetuloa Palerokseen, aitoon kreikkalaiseen pikkukylään Kreikan mantereella Joonianmeren äärellä. Lomaile viehättävässä kylätunnelmassa, nauti hyvästä ruoasta bougainvilleas-köynnösten keskellä sijaitsevissa tavernoissa, ui mukavilla hiekkarannoilla tai vaella ja pyöräile koskemattomassa luonnossa...

Lisätietoa Paleros » 3 hotellit - alkaen 512 EUR

Leroksen pieni, pittoreski ja kaunis saari toivottaa sinut tervetulleeksi ihanalla vehreydellään. Maisemat ovat upeat korkeine rinteineen ja pienine lahtineen. Leros on paratiisi, kun haluat kokea palan aitoa Kreikkaa.

Lisätietoa Leros » 6 hotellit - alkaen 418 EUR

Lähde lomalle Perdika & Karavostasiin Kreikan mantereelle, joka sijaitsee Pargan pohjoispuolella ja Sivotan eteläpuolella kauniilla Epiruksen alueella. Nauti rennoista rantapäivistä, luonnonkauniista ympäristöstä ja pitkistä illoista kaupungin tavernoissa.

Lisätietoa Perdika & Karavostasi » 4 hotellit - alkaen 536 EUR

Matka Ateenaan on hyvä yhdistelmä sekä vanhaa että uutta. Harvalla kaupungilla on tarjota näin monta vaikuttavaa nähtävyyttä ja arkeologista monumenttia. Ateena on moderni pääkaupunki, jolla on myös paljon muuta tarjottavaa, kuten shoppailua, ulkoilmaelämää ja todella hyvää ruokaa.

Lisätietoa Ateena » 59 hotellit

Mykonos - yksi Kreikan trendikkäimmistä saarista on jo vuosia ollut lomakeidas maailman matkaajille. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi liberaali henki ja ylellinen ilmapiiri sekä kupliva yöelämä, joka on pitkään ollut muun muassa HLBTI-yhteisön suosiossa. Mykonos on myös yksi alueen kauneimmista...

Lisätietoa Mykonos » 9 hotellit

Mytikas on rauhallinen lomakohde manner-Kreikassa, jossa lomailet kauniissa ympäristössä. Mytikas sijaitsee loistavalla paikalla, josta käsin voit tehdä myös retkiä muihin lähiympäristön kyliin ja kaupunkeihin.

Lisätietoa Mytikas » 3 hotellit - alkaen 631 EUR

Thessaloniki on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa kaikkea historiallisista nähtävyyksistä ja trendikkäistä ravintoloista ostosmahdollisuuksiin ja yöelämään. Varaa lennot ja hotelli Thessalonikissa ja vietä ihana pitkä viikonloppu tai vaikka koko viikko tässä mielenkiintoisessa kreikkalaisessa kaup...

Lisätietoa Thessaloniki » 159 hotellit

Koe uusia elämyksiä vaellusloman aikana! Vaella pitkin jyrkkiä vuorenrinteitä, kätkettyjä polkuja ja mutkittelevia teitä. Ihaile kauniita näkymiä, solisevia puroja ja vehreitä maisemia. Lähde Apollomatkojen vaellusmatkalle ja nauti hyvästä ruoasta, seurasta sekä uusista kokemuksista.

Lisätietoa Vaellusmatkat Kreikassa »