Cola Beach Goalla, Intiassa

Goa – matkavinkit

Vauhdikas Goa ihastuttaa väreillään, maisemillaan ja charmillaan. Koe upea Intia ja tutustu ihaniin rantoihin, ruokaan ja moniin nähtävyyksiin!

Varaa matkasi Goalle

Goan nähtävyydet

Kauniiden rantojen lisäksi Goalta löytyy myös paljon nähtävää. Koe upeita paikkoja, jotka sopivat loistavasti puolikkaan päivän ja koko päivän retkiin. 

Lue lisää

Juna, vene tai rickshaw

Liikkuminen Goalla voi olla jo kokemus itsessään. Auton vuokraamisen sijasta on tavallisempaa ottaa taksi, joka on paljon halvempaa kuin kotimaassa. Kokeile myös junalla matkustamista, tai matkusta Chaporan jokea pitkin intialaisella asuntoveneellä. 

Lue lisää

Joogaa ja kauneushoitoja

Ayurveda ja jooga ovat osa Intian historiaa, ja Goa on täydellinen paikka pitää huolta kehostasi ja mielestäsi.

Lue lisää

Markkinat ja putiikit

Tutustu Intian markkinoihin, joista löydät kaikkea tuoreista hedelmistä uniikkeihin paikallistuotteisiin. Jos taas nautit enemmän kauppojen tutkimisesta, suuntaa esimerkiksi Mall of Goaan, joka sijaitsee Porvorimissa.

Lue lisää

Inspiroidu intialaisesta ruoasta

Intialainen keittiö on todella erityinen, josta löytyy monia herkullisia annoksia. Portugalilaisten ja muslimivaikutteiden vuoksi Goan kulinaristiset perinteet ovat uniikkeja, ja niitä voit tavata vain tällä alueella.

Lue lisää

Syö hyvin Goalla

Lomaillessasi Goalla kannattaa ehdottomasti tutustua paikallisen keittiön herkkuihin. Intialainen ruoka vaihtelee suuresti sen mukaan missä päin maata ollaan, ja goalaisessa keittiössä on paljon vaikutteita esimerkiksi Portugalista.

Lue lisää

Löytöjä Goalta

Goalta löytyy jokaiselle shoppailijalle jotakin. Oli tyylisi sitten boheemi tai klassinen, voit tehdä uniikkeja löytöjä Goalta. Muista myös tinkaaminen! 

Lue lisää

Goan rannat

Goa on todellinen paratiisi sinulle, joka rakastat leveitä rantoja, kookospuita ja trooppisia maisemia. Goan rannikolla on useita upeita rantoja – täältä löydät meidän suosikkimme! 

Lue lisää

Koe Intia

Jos sinulla on hieman enemmän aikaa Goalla, kannattaa viettää muutama päivä matkustaen ja tutustuen muuhunkin Intiaan. 

Lue lisää