Ranta Dominikaanisessa Tasavallassa

Matkavinkkejä Dominikaaniseen tasavaltaan

Dominikaaninen tasavalta on oikea lomaparatiisi, josta löytyy karibian kauneimpia rantoja, upeaa luontoa ja kiehtovia paikkoja vierailtavaksi. Oletko suunnittelemassa matkaa kyseiseen maahan? Täältä löydät parhaat vinkkimme! 

Varaa matkasi Dominikaaniseen tasavaltaan

 

Upeaa luontoa

Fantastisia pitkiä hiekkarantoja, trooppisia sademetsiä ja mangrove-puita – Dominikaanisen Tasavallan vehreää luontoa on helppo rakastaa. Äläkä unohda upeaa vedenalaista maailmaa – snorklaa tai sukella värikkäiden kalojen ja korallien joukossa, tai tutustu jännittäviin luoliin!

Lue lisää

Koe karibialainen ilmapiiri

Salsa, merengue ja bachata - Dominikaanisessa tasavallassa kaikki tanssimat latinalaisten rytmien tahdissa, jotka soivat tanssilattioilla ja baareissa ympäri maan. Koe karibialainen ilmapiiri ja osallistu vuosittaisille karnevaaleille ja festivaaleille.

Lue lisää

Jännittäviä nähtävyyksiä

Jos tahdot nähdä paljon lomasi aikana, on Dominikaaninen tasavalta oikea paikka sinulle. Jännittäviä kaupunkeja, historiallisia nähtävyyksiä, kiinnostavia museoita ja henkeäsalpaavia näköaloja – löydät varmasti ikimuistoisia paikkoja nähtäväksi! 

Lue lisää

Cabareten & Sosuan ravintolat

Pitkällä rannalla Cabaretessa on monia hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat erinomaista ruokaa. Voit nauttia lounaasta, iltapäivädrinkeistä tai illallisesta viileällä hiekalla palmujen alla tai kynttilöiden valossa. Tervetuloa!

Lue lisää

Ravintolavinkkejä Puerto Plataan

Puerto Plata on ravintolaelämys täynnä ihania makuja ja tuoksuja. Kokeile jotain paikallisista erikoisuuksista, jotka sisältävät tuoreita hedelmiä ja trooppisia makuja. Täältä löydät myös monia kansainvälisiä ravintoloita. 

Lue lisää

Paikallisia makuelämyksiä

Dominikaanisen tasavallan paikallisten tuotteiden joukosta löytyy monia eksoottisia ja herkullisia hedelmiä nautittavaksi. Kokeile myös kansallisjuoma rommia ja suosittua Presidente -olutmerkkiä. 

Lue lisää

Löydä unelmarantasi

Dominikaanisen tasavallan rannat täyttävät kaikkien unelmarantojen vaatimukset – valkoista tai kultaista hiekkaa ja kirkkaansinistä, mukavan lämpöistä vettä. 

Lue lisää

Mielenkiintoisia ostoksia

Dominikaanisesta tasavallasta löytyy monia mielenkiintoisia ostospaikkoja, joista löydät parhaat tuliaiset ja matkamuistot kotiinvietäväksi. Täältä löydät koruja, vaatteita ja tuliaisia pienistä rantakaupoista, ja suuria kauppoja löytyy esimerkiksi Santiagon kävelykadulta tai La Sirenan kauppaketjusta. 

Lue lisää

Urheilua lomalla

Jos etsit aktiivista lomaa, on Dominikaaninen tasavalta täydellinen kohde – täältä löydät vauhdikasta menoa niin mereltä, rannalta kuin maaltakin. Opettele leija- ja purjelautailun salat, kokeile koskenlaskua, vaella uskomattomissa maisemissa tai pelaa kierros golfia trooppisessa ilmastossa. 

Lue lisää