Bulgarian matkavinkit

Bulgarian matkavinkit

Kauniita rantoja, charmantteja kyliä, monipuolisia ostosmahdollisuuksia ja upeita maisemia – tervetuloa Bulgariaan! Matkustit sitten perheen tai ystävien kesken, täältä löydät jokaiselle jotakin. Lue parhaat vinkkimme Bulgarian rannoista, perheaktiviteeteista, ja uniikeista nähtävyyksistä! 

Koko perheen Bulgaria

Bulgariasta löytyy retkiä koko perheelle! Vietä hauska päivä rannalla uiden ja vauhdikkaiden vesilajien parissa, käy vesipuistossa tai pelaa erä minigolfia. 

Lue lisää

Tutustu ympäristöön

Bulgaria on jännittävä maa, jossa on paljon koettavaa – kauniita luostareita, upeita nähtävyyksiä ja fantastista luontoa. 

Lue lisää

Museoita jokaiseen makuun

Jos kaipaat lomallesi kulttuuria ja historiaa, museovierailu on hyvä vaihtoehto. Voit oppia myös esimerkiksi viininvalmistuksesta. 

Lue lisää

Kesäkaupunki Varna

Bulgarian kesäpääkaupunki Varna sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Sunny Beachiltä. Jos haluat vaihtelua lomallesi, päiväretki tänne on erinomainen vaihtoehto! 

Lue lisää

Burgasin rannikon ravintolat

Burgasinrannikon pikkukylissä on monia viihtyisiä ravintoloita. Täältä löydät paikallisten erikoisuuksien lisäksi myös kansainvälisiä makuelämyksiä.

Lue lisää

Bulgarian kaupungit

Bulgariassa on useita vanhoja kaupunkeja. Burgasin rannokolla on lukuisia pikkukaupunkeja ja kyliä kuten Sozopol och Pomorie.

Lue lisää

Treenaa lomalla

Bulgariasta löytyy myös hyviä vaihtoehtoja aktiiviseen lomaan. Käy kävelemässä upeilla vaellusreiteillä läheisellä vuorella, ja vie koko perhe karting-radalle. 

Lue lisää

Bulgarialaiset erikoisuudet

Älä jätä välistä mahdollisuutta maistaa Bulgarian erikoisuuksia. Nauti kebba-lihapullista, herkullisesta shopska-salaatista ja pinaattitäytteisistä banitsoista. 

Lue lisää

Bulgarian rannat

Vietä kauniit kesäpäivät rannalla hotellin uima-altaan sijasta! Burgasin rannikolta löydät useita ihania rantoja. 

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi