Bulgarian rannat

Unohda hotellin allasalue ja suuntaa kohti aurinkoista rantaa! Burgasin rannikolla on useita rantoja, ja voit valita mieleisesi lukuisten hiekka- ja kivirantojen joukosta. Lue vinkkimme Varnan pohjoisosan rannoista etelän Forest Beachille saakka.

Nauti merestä Varnassa

Pidä huoli, että vietät ainakin yhden lomapäivistäsi Varnassa. Sea Gardenissa voit käydä pulahtamassa virkistävään mereen kuumana kesäpäivänä. Täällä pääset tutustumaan myös bulgarialaiseen elämäntyyliin, sillä ranta on paikallisten suosiossa.

Obzor

Pienestä Obzorin kylästä löydät rannikon pisimmän hiekkarannan, jota reunustaa osittain myös mukava kävelykatu. Koska ranta on niin suuri, voit valita haluatko viettää päivän rauhallisemalla puolella, ja eläväisellä osiolla, josta löytyy myös monia mahdollisuuksia erilaisiin vesiurheilulajeihin. 

Sveti Vlas

Jos asut Sveti Vlasin pienessä kylässä, olet aina lähellä rantaa. Tekeekö mielesi ottaa aurinko hiekka- tai kivirannalla, tai ehkäpä sukeltaa veteen suoraan kalliolta? Täällä onnistuvat nämä kaikki! 

Sunny Beachin hieno ranta

Sunny Beach on Burgasin rannikon pisin ja paras hiekkaranta. Hienohiekkainen ja kirkasvetinen ranta on lapsiperheiden paratiisi. Rannalla on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, ja voit myös kokeilla taitojasi erilaisissa vesiaktiviteeteissa. Nälän yllättäessä voit käydä jossakin rannan lukuisista ravintoloista ja baareista. 

Nessebarin rannat

Nessebarin uudella puolella on ihana ja pitkä hiekkaranta. Osa siitä on yksityisessä käytössä, ja kaikille avoimella puolella voit vuokrata aurinkotuoleja- ja varjoja. Illalla voit viedä rakkaasi romanttiselle kävelylle rantapromenadia pitkin Nessebarin vanhaan kaupunkiin – täältä näet parhaiten Sunny Beachin välkkyvät valot. 

Sozopolin rannat

Sozopolissa on useita hienoja rantoja. Keskustan eteläpuolella on suosittu Harmaniten ranta, joka on leveä, pitkä ja siellä on myös muutamia kahviloita ja tavernoita. 

Forest Beach

Sozopolin keskustasta noin 20 minuutin päässä sijaitsee rauhallinen ja ihana Forest Beach. Rantaa ympäröivät kauniit tammet, ja viihtyisissä rantaravintoloissa soi aina rento lounge-musiikki. Nauti auringonpaisteesta ja ihanasta hiekkarannasta! 

Katso lisää matkavinkkejä Bulgariaan