1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Sivota Diamond

  • Upea merinäköala
  • Tasokas ja tyylikäs hotelli
  • Varaa huone omalla altaalla

Sivota Diamond tarjoaa lyömättömän näkymän meren ja Bella Vraka-rannan Sivotan ylitse. Hotellissa on altas niin aikuisille kuin lapsille. Kävelymatka pienelle hiekkarannalle. Sivotan keskusta sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 1-3 hengelle. Allasbungaloweja 2-3 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Allasalue, ruuat, siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 299 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sivota Diamond on hieno hotelli, josta on lyömätön näköala Sivotan kylään. Täällä on allasalue, jossa on useita altaita, joissa yhdessä on lastenosio. Sisäallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu. Allas-/snackbaari tarjoilee pientä purtavaa.

Buffetravintola Efyra tarjoilee annoksia niin paikallisesta kuin kansainvälisestä keittiöstä. Hotellissa on lisäksi à la carte-ravintola The View, mistä on upeat maisemat. Kreikkalainen ilta kerran viikossa. Huonepalvelu.

Leikkipaikka. Englanninkielisiä aktiviteetteja korkeasesongin aikaan (heinä-elokuu). Maksuton kuntosali. Maksuton spa hamamilla sekä sauna. Kauneushoitoja lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellibussi liikennöi hotellialueella. Korkeuseroja ja useita portaita hotellialueella. Hotelli sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Pargasta.

Ateriat

Täysihoito, sis. juoman.