Bungalow omalla altaalla

Moderneja bungaloweja omalla altaalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi omalla altaalla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Valoisia ja moderneja juniorsviittejä sohvalla. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen huvila

Huviloita, joissa makuuhuone, olohuone ja maaterassi omalla 24 neliön altaalla. Huvilat sijaitsevat päärakennuksen vieressä. Parivuode, yhden hengen vuode ja parivuodesohva. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Espressokeitin ja vedenkeitin. Kaksi jääkaappia/minibaaria (lisämaksusta). Kaksi tv-laitetta ja dvd-soitin. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Wc ja jacuzzi/suihku. Rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Valoisia ja moderneja sviittejä, jotka on sisustettu valoisin puuyksityiskohdin. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Sohva. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parvek merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 50-65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.