Bungalow omalla altaalla

Moderneja bungaloweja omalla altaalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi omalla altaalla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Valoisia ja moderneja juniorsviittejä sohvalla. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen huvila

Huviloita, joissa makuuhuone, olohuone ja maaterassi omalla 24 neliön altaalla. Huvilat sijaitsevat päärakennuksen vieressä. Parivuode ja parivuodesohva. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Espressokeitin ja vedenkeitin. Kaksi jääkaappia/minibaaria (lisämaksusta). Kaksi tv-laitetta ja dvd-soitin. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Wc ja jacuzzi/suihku. Rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Valoisia ja moderneja sviittejä, jotka on sisustettu valoisin puuyksityiskohdin. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Sohva. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50-65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.