Bungalow omalla altaalla

Moderneja bungaloweja omalla altaalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi omalla altaalla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja levitettävästä nojatuolista. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen villa

Kahden huoneen villoja, joissa on maaterassi ja oma allas (24,5 m2), aurinkotuolit ja ruokapöytä lähellä allasta. Villat koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta ja sijaitsevat päärakennuksen vastapäätä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi jääkaappia. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla kummassakin huoneessa. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50-65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.