Huoneet

Kaksikerroksinen kaksio

Valoisia ja moderneja kaksikerroksisia kaksioita. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustelu alakerrassa, ei paistinpannua. Makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä yläkerrassa. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Valoisia ja moderneja kaksikerroksisia kolmioita. Alakerrassa yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustus, ei paistinpannua. Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa. Makuuhuoneissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode kokoontaitettavasta vuoteesta. Satelliitti-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Kaksio

Valoisia ja moderneja kaksioita, joiden koko vaihtelee. Erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode kokoontaitettavasta vuoteesta. Osassa kaksioista ei ole ovea olohuoneen ja makuuhuoneen välillä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustus, ei paistinpannua. Satelliitti-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Yksiö

Valoisia ja moderneja yksiöitä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode kokoontaitettavasta vuoteesta. Minikeittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustus, ei paistinpannua. Satelliitti-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle