Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke, osassa allasnäkymä. Kaikki huoneet on sisustettu eri tavoin. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kolmen hengen huone, 3 norm. vuodetta

Kolmen hengen huone, jossa on parveke allasnäkymällä. Kaikki huoneet on sisustettu eri tavoin. Parivuode ja yhden hengen vuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Pienempi kahden hengen huone

Pienempi kahden hengen huone. Kaikki huoneet on sisustettu eri tavoin. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 17 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone jacuzzilla

Superiorhuone, jossa on parveke. Superior-huoneet koostuvat makuuhuoneosiosta jacuzzilla sekä olohuoneosiosta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.