Huoneet

Kahden hengen huone

Viihtyisästi sisustettuja kahden hengen huoneita parivuoteella. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone kahdella vuoteella sekä minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen oikeasta vuoteesta tai vuodeosohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior -huone

Viihtyisästi sisustettuja superior -huoneita parivuoteella. Superior -huoneet sijaitsevat yläkerroksessa. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain., kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, jotka koostuvat yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.