Kahden hengen huone

Viihtyisästi sisustettuja kahden hengen huoneita parivuoteella. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20-23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone kahdella vuoteella sekä minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen oikeasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 35-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Viihtyisästi sisustettuja superior-huoneita parivuoteella. Superior-huoneet sijaitsevat yläkerroksessa. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain., kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20-23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä makuuhuoneella ja olohuoneella. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivian. Suihku ja wc. Maaterassi merinäköalalla. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, jotka koostuvat yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20-23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.