Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai maaterassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Rantakassi, jossa on alals- ja rantapyyhkeet- Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20-23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone kahdella vuoteella sekä minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 35-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Standard-huone

Standard-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassi, jossa on allas- ja rantapyyhkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 20-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa on maaterassi merinäköalalla. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvinkeitin. Espresso-keitin. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Terassille on portti. Makuuhuone ja olohuoneosio. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Espressokone. Kylpytakki ja tohvelit. Rantakassi, jossa on allas- ja rantapyyhkeet. Hiustenkuivian. Suihku ja wc. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, jotka koostuvat yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20-23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.