Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdolisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vesi sisältyy hintaan. Nespresso-keitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa on osittain avoin pohjaratkaisu. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone jacuzzilla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja jacuzzi ulkotilassa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vesi sisältyy hintaan. Nespressokeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa osittain avoin pohjaratkaisu, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Premium junior-sviitti

Premium junior-sviittejä, joissa on maaterassi ja matala, niin sanottu pulahdusallas. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetat. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vesi sisältyy hintaan. Nespresso-keitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vesi sisältyy hintaan. Nespressokeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa osittain avoin pohjaratkaisu, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.