Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superiorsviitti

Superiorsviiti, jossa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Parvekkeella on lämmitetty jacuzzi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivaaja. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parve tai terassi jacuzzilla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle