Juniorsviitti

Juniorsviitti, jossa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superiorhuone

Superiorhuone, jossa on parveke tai maaterassi sekä jacuzzi. Osassa huoneista jacuzzi on ulkotilassa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Superior-huoneissa on erilaisia pohjaratkaisuita, osassa on eteinen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi/minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle