Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa poreamme. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi/baari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja aamutossut. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja aamutossut. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superiorhuone

Superiorhuoneita, joissa poreallas ulkona. Osassa huoneista poreallas saattaa olla sisällä. Huoneet ovat erilaisia ja osa on kahdessa kerroksessa. Sohvaryhmä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi/baari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja aamutossut. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle