Aldemar Knossos Royal

 • Rannan läheisyydessä
 • All Inclusive
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

All Inclusive-hotelli Aldemar Knossos Royal on täydellinen vaihtoehto rentouttavaan lomaan! Tässä perhehotellissa on mahdollisuus majoittua mukavissa bungalow-tyylisissä rakennuksissa, mitkä sijaitsevat vehreässä puutarhaympäristössä. Hotellialueella on useita uima-altaita ja hauska vesiliukumäki. Hiekkaranta sijaitsee vain kivenheiton päässä, ja rannalla on mahdollisuus erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti erittäin hyvä, ruoka monipuolista.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3855 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aldemar Knossos Royal on mukava perhehotelli, jossa majoitut bungaloweissa vehreässä puutarhaympäristössä. Hotellissa on allasalue suolavesialtailla ja erillinen lastenallas sekä vesiliukumäki. Hotellilla on myös kaksi suolavesiallasta, jotka on varattu superior-huoneissa majoittuville vieraille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu panttia vastaan.

Hotellissa on buffetravintola sekä à la carte -ravintolat Fontana Amorosa sekä kreikkalainen taverna Artemis. Ravintoloihin edellytetään siistiä pukeutumista (miehillä pitkät housut). Rantabaari, jossa tarjoillaan lounasta. Kahvila.

Maksuton kuntosali. Tennis (osassa kenttiä valot) lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, minigolf ja rantalentopallo. Vesiurheilulajeja rannalla lisämaksusta. Biljardia lisämaksusta. Sauna lisämaksusta. Kampaamo. Hotellin englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille, avoinna joka päivä klo 10-18. Leikkipaikka.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi yleisissä tiloissa (nopeampi yhteys lisämaksusta). Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarketti. Hotellibussi Heraklioniin ja Agios Nikolaokseen lisämaksusta. Naapurihotelli Aldemar Royal Maressa on palkintoja voittanut Thalasso Spa, jossa laaja valikoima hoitoja lisämaksusta. Lentoliikenne hotellin yläpuolella saattaa häiritä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Mannermainen aamiainen, klo 7.00-7.30. Varaus vaaditaan.
 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00, pääravintolassa.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.00, snackbaarissa.
 • Neljän ruokalajin illallinen rantaravintolassa, klo 12.30-15.00, rantaravintolassa. Pöytävaraus vaaditaa, hintaan sisältyy yksi käynti per vierailu.
 • Lounaspöytä, kl. 12.30-14.45, pääravintolassa.
 • Lounas, klo 12.30-15.30, snackbaarissa.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.15, pääravintolassa.
 • Kreikkalainen illallinen Abelionassa, klo 19.00-21.00. Pöytävaraus vaaditaa, hintaan sisältyy yksi käynti per vierailu.
 • Neljän ruokalajin illallinen, klo 19.00-21.00. Pöytävaraus vaaditaa, hintaan sisältyy yksi käynti per vierailu.
 • Kahvia, teetä ja paikallisia juomia, klo 10.30-17.30, Manitali-baarissa ja allasbaarissa.
 • Jäätelöä, leivonnaisia ja snacksejä, klo 11.15-12.30 ja 16.30- 17.30, Manitali-baarissa ja allasbaarissa.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia kuten olutta/viiniä, drinkkejä ja virvoitusjuomia, klo 10.30-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 asti.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2022 voi superior-huoneissa majoittua enintään 2 henkeä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.