Aldemar Knossos Royal

 • Rannan läheisyydessä
 • All Inclusive

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

All Inclusive-hotelli Aldemar Knossos Royal on täydellinen vaihtoehto rentouttavaan lomaan! Tässä perhehotellissa on mahdollisuus majoittua mukavissa bungalow-tyylisissä rakennuksissa, mitkä sijaitsevat vehreässä puutarhaympäristössä. Hotellialueella on useita uima-altaita ja hauska vesiliukumäki. Hiekkaranta sijaitsee vain kivenheiton päässä, ja rannalla on mahdollisuus erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita bungaloweissa jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ulkoalueet, allasalueet, sijainti rauhallisessa niemessä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4110 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aldemar Knossos Royal on mukava perhehotelli, jossa majoitut bungaloweissa vehreässä puutarhaympäristössä. Hotellissa on allasalue suolavesialtailla ja erillinen lastenallas sekä vesiliukumäki. Hotellilla on myös kaksi suolavesiallasta, jotka on varattu superior-huoneissa majoittuville vieraille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhepalvelu panttia vastaan.

Hotellissa on buffetravintola sekä à la carte -ravintolat Fontana Amorosa, kreikkalainen taverna Artemis sekä gourmet-ravintola. Ravintoloihin edellytetään siistiä pukeutumista (miehillä pitkät housut). Rantabaari, jossa tarjoillaan lounasta. Kahvila.

Maksuton kuntosali. Tennis (osassa kenttiä valot) lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, minigolf ja rantalentopallo. Vesiurheilulajeja rannalla lisämaksusta. Biljardia lisämaksusta. Sauna lisämaksusta. Kampaamo. Hotellin englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille, avoinna joka päivä klo 10-18. Leikkipaikka.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa (nopeampi yhteys lisämaksusta). Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarketti. Hotellibussi Heraklioniin ja Agios Nikolaokseen lisämaksusta. Naapurihotelli Aldemar Royal Maressa on palkintoja voittanut Thalasso Spa, jossa laaja valikoima hoitoja lisämaksusta. Lentoliikenne hotellin yläpuolella saattaa häiritä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Mannermainen aamiainen, klo 07.00-07.30. Varattava etukäteen.
 • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 07.30-10.00.
 • Mannermainen aamiainen snack-baarissa, klo 10.00-11.00.
 • Lounas snack-baarissa klo 12.30-15.30.
 • Illallispöytä pääravintolassa, klo 18.30-21.15.
 • Kahvia, teetä ja paikallisia juomia Manitali Barissa ja allasbaarissa, klo 10.30-17.30.
 • Jäätelöä, leivoksia ja välipaloja Manitali Barissa ja allasbaarissa klo 11.15-12.30 ja 16.30-17.30.
 • Rajoittamattomasti juomia kuten olutta, viiniä ja virvoitusjuomia klo 10.30-24.00.

Jos majoitut kahden hengen huoneissa bungaloweissa tai superior-huoneissa, sisältyy All Inclusiveen lisäksi:

 • Kolmen ruokalajin lounas rantaravintolassa, klo 12.30-15.00. Pöytävaraus vaaditaan. Juomat sisältyvät hintaan.
 • Kolmen ruokalajin illallinen á la carte -ravintola Artemisissa, Fonrana Amorosassa ja gourmet-ravintolassa klo 19.00-21.30. Pöytävaraus vaaditaan. Juomat sisältyvät hintaan.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive -hotelli Star Beach Village & Waterpark Kreetalla on kaikkien vesipetojen ja auringonottajien suosikki. Hotellivieraat pääsevät maksutta naapurissa sijaitsevaan Star Beach -vesipuistoon ja tämän lisäksi tarjolla on lastenkerho, spa sekä ranta vesiurheiluaktiviteeteilla.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa Suosittu sijaitsee kävelymatkan päässä rantakadulta ja hiekkarannalta. Hotellilla on ihana kreikkalainen tunnelma, joka huokuu sekä ravintolasta että sisustuksesta. Hotellilla on viihtyisä ravintola ja spa-osasto, jolla on sauna, poreamme, hamam ja kuntosali.

Villa Vicky

Hyvin hoidettu ja viehättävä huoneistohotelli, jonne vieraat palaavat vuosi vuoden jälkeen. Ilmapiiri on viihtyisä. Allasalueen ympärillä on suuri ja hieno puutarha ja pieni leikkipaikka perheen pienimmille. Hotellin lähellä on vesipuisto, jossa kaikki lapset ja lapsenmieliset viihtyvät tuntikaupalla.

Golden Beach

Golden Beachissä on helppo päästä lomatunnelmaan. Hotellilla on keskeinen sijainti, se sijaitsee lähellä merta ja tarjoaa kauniit näkymät. Kun haluat vilvoitella, voit pulahtaa uimaan hotellin katolla sijaitsevaan altaaseen tai mereen aivan hotellin vierellä.

Ariadne Beach (Stalis)

Hotelli Ariadne Beach sijaitsee rannalla, Staliksen ja Malian lomakohteiden välissä. Hotelli toivottaa sinut tervetulleeksi aidon kreikkalaiseen tunnelmaan. Täällä on hyvinhoidettu puutarha ja täältä on vain muutaman minuutin kävelymatka Staliksen keskustaan.

Akasha Beach Hotel & Spa

Viiden tähden hotelli Akasha Beach Hotel & Spa sijaitsee aivan rannalla Hersonissoksessa, Kreetan pohjoisrannikolla. Voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta, rentoutua altaalla tai pulahtaa kristallinkirkkaaseen meriveteen. Hotellin noutopöytäravintola tarjoilee maukkaita makuelämyksiä, ja voit myös hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla hotellin spassa.

Altis

Altis on pieni perheomisteinen hotelli Maliassa Kreetalla, jossa on kaunis puutarha kukkineen ja hedelmäpuineen. Hotellin takaa löydät allasalueen ja terassin, jossa voit nauttia kreikkalaisista illoista.

Malia Holidays

Perheomisteinen Malia Holidays on kauniin puutarhan ympäröimä, ja sijaitsee noin 600 metrin päässä rannasta. Allasalueella on runsaasti tilaa auringonottoon, uintiin ja rentoutumiseen.

High Beach Resort

All Inclusive -hotelli High Beach Resort sijaitsee upealla paikalla Malian lahdella Kreetalla. Lomapäivistä nautit joko vehreällä allasalueella tai rannalla. Perheen pienimmille tarjolla on lastenkerho, leikkipaikka ja oma osio altaassa. Matkamuistot ostat keskustasta, joka sijaitsee lähistöllä.

Kyknos

Tervetuloa Kyknokselle, joka on mukava neljän tähden All Inclusive -hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Malian matalalta rannalta Kreetalla. Hotellissa on kaksi allasaluetta, ja hyvät puitteet rentouttavalle lomalle, mutta myös paljon tekemistä aktiivisemmasta lomasta haaveilevalle.

Silva Beach

Hotelli Silva Beach on viihtyisä hotelli lähellä Hersonissoksen keskustaa. Vehreä ja tunnelmallinen hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja täällä on helppo päästä rentoutuneeseen tunnelmaan. Hotellilla on kaksi allasta, joista toisesta avautuu kaunis näkymä vuorille ja Egeanmerelle.

King Minos Retreat Resort & Spa

Ihastuttava King Minos Retreat Resort & Spa sijaitsee Kreetan pohjoisrannikolla. Hotellilla on mukava allasalue, ja voit majoittua huoneissa, joissa on oma allas. Kiven heiton päässä hotellilta on hiekkaranta, jossa on tarjolla monia vesiaktiviteetteja.

Aglaia

Aglaia on pieni huoneistohotelli aivan Malian ulkopuolella Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä asut yksinkertaisissa huoneistoissa, nautit kevyitä aterioita snackbaarissa ja rentoudut allasalueella. Hotelli sopii yksinkertaisesta majoituksesta pitäville, ja jotka haluavat omatoimisesti tutustua Kreetan saareen ja sen ympäristöön.