Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tervetulopaketti jossa vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit, sekä allas- ja rantapyyhkeet. Kylpyhuone jossa kypyamme ja wc. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungaloweissa ulkotilalla ja jaetulla altaalla

Kahden hengen huone bungaloweissa ulkotilalla ja jaetulla altaalla. Kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tervetuliaispaketti, jossa on viiniä ja hedelmiä. Kylpytakit, tossut sekä allas- ja rantapyyhkeet. Hiustenkuivain. Amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 23-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Erillinen makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tervetuliaispaketti. Kylpytakit, tossut sekä allas- ja rantapyyhkeet. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 24 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita, joissa on ulkotila merelle päin sekä jaettu allas. Huoneet sijaitsevat rakennuksissa lähimpänä merta. Kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Pieni jääkaappi ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Tervetulopaketti jossa vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit, sekä allas- ja rantapyyhkeet. Kylpyhuone jossa kylpyamme ja wc. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

  • Superior-huoneissa majottuvilla on pääsy varatulle allasalueelle, jossa on suolavesiallas.

Huonekoko: noin 19-24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.