Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita joissa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Tervetulopaketti jossa vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit, sekä allas- ja rantapyyhkeet. Kylpyhuone jossa kypyamme ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungaloweissa ulkotilalla ja jaetulla altaalla

Kahden hengen huone bungaloweissa ulkotilalla ja jaetulla altaalla. Kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tervetuliaispaketti, jossa on viiniä ja hedelmiä. Kylpytakit, tossut sekä allas- ja rantapyyhkeet. Hiustenkuivain. Amme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

  • Hotellin tavallisen All Inclusive -tarjonnan lisäksi voit illallistaa joko noutopöytäravintolassa tai yhdessä hotellin kahdesta á la carte -ravintoloista.

Huonekoko: Noin 23-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Erillinen makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tervetuliaispaketti. Kylpytakit, tossut sekä allas- ja rantapyyhkeet. Hiustenkuivain. Amme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 24 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, jotka sijaitsevat rakennuksissa lähimpänä merta. Kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Pieni jääkaappi ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Tervetulopaketti jossa vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit, sekä allas- ja rantapyyhkeet. Kylpyhuone jossa kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi merelle päin. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

  • Superior-huoneissa majottuvilla on pääsy varatulle allasalueelle, jossa on suolavesiallas.
  • Hotellin tavallisen All Inclusive -tarjonnan lisäksi voit illallistaa joko noutopöytäravintolassa tai yhdessä hotellin kahdesta á la carte -ravintoloista.

Huonekoko: noin 19-24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.