Galini

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Galini on pieni huoneistohotelli keskeisellä paikalla Maliassa ja se sijaitsee kävelymatkan päässä palveluista. Hotellissa on pieni allasalue ja baari. Huoneistot ovat tilavia ja valoisia. Halutessasi voit laittaa niissä myös pientä purtavaa itse.


Huonetyyppi

Yksiö 2-3 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Viihtyisä pieni hotelli, hyvä sjainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 54 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Galini sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Malian keskustaa. Täältä löytyy viihtyisä allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Baari. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki aamusta iltaan. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta.

Rannalle on noin 400 metriä ja keskustaan noin 100 metriä. Lähin supermarketti löytyy noin 20 metrin päässä hotellilta. Galini on nuorison suosiossa korkeasesongin aikaan (kesä-elokuu). Läheisen baarikadun äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita. Yksinkertainen aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.