High Beach Resort

 • Lähellä rantaa
 • All Inclusive sisältyy
 • 2-11-vuotiaat syövät ilmaiseksi

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

All Inclusive -hotelli High Beach Resort sijaitsee upealla paikalla Malian lahdella Kreetalla. Lomapäivistä nautit joko vehreällä allasalueella tai rannalla. Perheen pienimmille tarjolla on lastenkerho, leikkipaikka ja oma osio altaassa. Matkamuistot ostat keskustasta, joka sijaitsee lähistöllä.


Huonetyyppi

Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Deluxe-perhehuoneita 2-4 hengelle. Deluxe -juniorsviittejä 2-3 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 770 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

High Beach sijaitsee vehreässä puutarhassa Malian rannalla. Hotellissa on viihtyisä palmujen reunustama allasalue. Altaassa on lastenosio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas-/rantapyyhkeet panttia vastaan.

Hotellissa on kaksi ravintolaa. Buffetravintolassa voit istua joko sisällä tai ulkona suurella terassilla. Lähellä rantaa sijaitsee hotellin à la carte -ravintola, jossa tarjolla on kala- ja mereneläväannoksia (miehillä tulee olla ravintolassa pitkät housut). Allasbaari Tropicana Pool Snack Barissa on tarjolla yksinkertaisia annoksia, välipaloja ja jäätelöä (avoinna kesä-syyskuussa) ja rannalla sijaitsee kylmiä ja kuumia juomia tarjoileva Sea Side Bar (auki huhti-lokakuussa).

Kaksi pientä leikkipaikkaa. Iltaviihdettä useampana kertana viikossa. Hotellissa on maksuton, pieni kuntosali (avoinna klo 7.15-22.00). Vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Spa jacuzzilla, hamamilla ja hieronnalla lisämaksusta. Maksuton pöytätennis ja tikanheitto. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi. Minimarketti. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Kävelymatka Malian keskustaan, jossa on useita kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

Lisämaksusta:

 • All Inclusive Ultra

Kun aikuinen ostaa lisämaksullisen All Inclusive Ultran, syövät 2-11 vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Yksinkertainen aamiaispöytä, klo 07.00-07.30, ravintola Estiassa.
 • Aamiaispöytä, kl. 07.30-10.30, ravintola Estiassa.
 • Yksinkertainen aamiaispöytä, klo 10.30-11.00, ravintola Estiassa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, ravintola Estiassa.
 • Välipaloja ja pientä purtavaa, klo 10.00-18.00, snackbaari Tropicanassa.
 • Pizzaa, pastaa ja välipaloja, klo 11.00-18.00, ravintola Il Fornossa.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30, ravintola Estiassa.
 • Viiden ruokalajin à la carte -illallinen kerran viikossa ravintola Eliassa, klo 18.30-21.30.
 • Rakia, ouzoa ja paikallisia juomia ja mezejä ravintola Ouzerissa, klo 11.00-17.00 - avoinna 6 krt/viikko.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

All Inclusive Ultra sisältää lisäksi:

 • Kaikki mitä sisältyy All Inclusiveen.
 • Kolmen ruokalajin à la carte -lounas, klo 12.30-15.00, ravintola Elia.
 • Viiden ruokalajin à la carte -illallinen, klo 18.30-21.30, ravintola Elia.
 • Kansainväliset juomat Sunset Rooftop Barissa.
 • Kansainväliset juomat Sea Side Barissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All inclusive ja All Inclusive Ultra ovat käytössä koko lähtöpäivän ajan.

Hotellit Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive -hotelli Star Beach Village & Waterpark Kreetalla on kaikkien vesipetojen ja auringonottajien suosikki. Hotellivieraat pääsevät maksutta naapurissa sijaitsevaan Star Beach -vesipuistoon ja tämän lisäksi tarjolla on lastenkerho, spa sekä ranta vesiurheiluaktiviteeteilla.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa Suosittu sijaitsee kävelymatkan päässä rantakadulta ja hiekkarannalta. Hotellilla on ihana kreikkalainen tunnelma, joka huokuu sekä ravintolasta että sisustuksesta. Hotellilla on viihtyisä ravintola ja spa-osasto, jolla on sauna, poreamme, hamam ja kuntosali.

Villa Vicky

Hyvin hoidettu ja viehättävä huoneistohotelli, jonne vieraat palaavat vuosi vuoden jälkeen. Ilmapiiri on viihtyisä. Allasalueen ympärillä on suuri ja hieno puutarha ja pieni leikkipaikka perheen pienimmille. Hotellin lähellä on vesipuisto, jossa kaikki lapset ja lapsenmieliset viihtyvät tuntikaupalla.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotelli Aldemar Knossos Royal on täydellinen vaihtoehto rentouttavaan lomaan! Tässä perhehotellissa on mahdollisuus majoittua mukavissa bungalow-tyylisissä rakennuksissa, mitkä sijaitsevat vehreässä puutarhaympäristössä. Hotellialueella on useita uima-altaita ja hauska vesiliukumäki. Hiekkaranta sijaitsee vain kivenheiton päässä, ja rannalla on mahdollisuus erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin.

Golden Beach

Golden Beachissä on helppo päästä lomatunnelmaan. Hotellilla on keskeinen sijainti, se sijaitsee lähellä merta ja tarjoaa kauniit näkymät. Kun haluat vilvoitella, voit pulahtaa uimaan hotellin katolla sijaitsevaan altaaseen tai mereen aivan hotellin vierellä.

Ariadne Beach (Stalis)

Hotelli Ariadne Beach sijaitsee rannalla, Staliksen ja Malian lomakohteiden välissä. Hotelli toivottaa sinut tervetulleeksi aidon kreikkalaiseen tunnelmaan. Täällä on hyvinhoidettu puutarha ja täältä on vain muutaman minuutin kävelymatka Staliksen keskustaan.

Akasha Beach Hotel & Spa

Viiden tähden hotelli Akasha Beach Hotel & Spa sijaitsee aivan rannalla Hersonissoksessa, Kreetan pohjoisrannikolla. Voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta, rentoutua altaalla tai pulahtaa kristallinkirkkaaseen meriveteen. Hotellin noutopöytäravintola tarjoilee maukkaita makuelämyksiä, ja voit myös hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla hotellin spassa.

Altis

Altis on pieni perheomisteinen hotelli Maliassa Kreetalla, jossa on kaunis puutarha kukkineen ja hedelmäpuineen. Hotellin takaa löydät allasalueen ja terassin, jossa voit nauttia kreikkalaisista illoista.

Malia Holidays

Perheomisteinen Malia Holidays on kauniin puutarhan ympäröimä, ja sijaitsee noin 600 metrin päässä rannasta. Allasalueella on runsaasti tilaa auringonottoon, uintiin ja rentoutumiseen.

Kyknos

Tervetuloa Kyknokselle, joka on mukava neljän tähden All Inclusive -hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Malian matalalta rannalta Kreetalla. Hotellissa on kaksi allasaluetta, ja hyvät puitteet rentouttavalle lomalle, mutta myös paljon tekemistä aktiivisemmasta lomasta haaveilevalle.

Silva Beach

Hotelli Silva Beach on viihtyisä hotelli lähellä Hersonissoksen keskustaa. Vehreä ja tunnelmallinen hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja täällä on helppo päästä rentoutuneeseen tunnelmaan. Hotellilla on kaksi allasta, joista toisesta avautuu kaunis näkymä vuorille ja Egeanmerelle.

King Minos Retreat Resort & Spa

Ihastuttava King Minos Retreat Resort & Spa sijaitsee Kreetan pohjoisrannikolla. Hotellilla on mukava allasalue, ja voit majoittua huoneissa, joissa on oma allas. Kiven heiton päässä hotellilta on hiekkaranta, jossa on tarjolla monia vesiaktiviteetteja.

Aglaia

Aglaia on pieni huoneistohotelli aivan Malian ulkopuolella Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä asut yksinkertaisissa huoneistoissa, nautit kevyitä aterioita snackbaarissa ja rentoudut allasalueella. Hotelli sopii yksinkertaisesta majoituksesta pitäville, ja jotka haluavat omatoimisesti tutustua Kreetan saareen ja sen ympäristöön.

Harmony

Tervetuloa hotelli Harmonyyn, yksinkertaiseen ja viihtyisään hotelliin aivan Malian ulkopuolella Kreetalla. Täällä voit yöpyä kahden hengen huoneessa tai yhden huoneen huoneistossa ja nauttia pienestä uima-altaasta hotellin puutarhassa. Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hienosta hiekkarannasta.

Golden Bay

Golden Bay on mukava, perheomisteinen huoneistohotelli, jota ympäröi vehreä puutarha, kaktukset, oliivipuut ja kauniit bougainvillea-köynnökset. Hotellilla on mukava allasalue, ja hyvän sijaintinsa vuoksi se toimii erinomaisena tukikohtana lomaseikkailuillesi - tutki Kreetan nähtävyyksiä, kaunista luontoa tai vain rentoudu Malian rannalla.

Galini

Galini on pieni huoneistohotelli keskeisellä paikalla Maliassa ja se sijaitsee kävelymatkan päässä palveluista. Hotellissa on pieni allasalue ja baari. Huoneistot ovat tilavia ja valoisia. Halutessasi voit laittaa niissä myös pientä purtavaa itse.