Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi - yksi pullo vettä per päivä sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät. Sisäänkirjautuessa huoneessa on pullo viiniä ja virvoitusjuomia. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia.
  • Ranta- ja allaspyyhkeet.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-huone puolihoidolla, yli 16-vuotiaille

Deluxe-huoneita yli 16-vuotiaille aikuisille asiakkaille, joihin sisältyy puolihoito. Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä White Deluxe Double nimellä ja ne sijaitsevat uudessa High Beach White osassa, johon ovat tervetulleita vain aikuiset. Kaksi erillistä sänkyä ja vuodesohva. Maksuton wifi. 43 tuuman älytelevisio. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero maksua vastaan. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone suihkulla/ammeella ja wc. Aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia varattuna rannalta. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Deluxe-juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka on täydennetty saapumisen yhteydessä ja kuuluu hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa jacuzzi tai hierova suihku sekä wc. Siivous 7 krt/vk.

  • Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia.
  • Ranta- ja allaspyyhkeet sisältyvät.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Viihtyisiä perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta erillisestä makuuhuoneesta, joiden välillä on käytävä. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, puhelin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

  • Allas- ja rantapyyhkeet sisältyvät.

Huonekoko: Noin 35neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehko kahden hengen huone parivuoteella. Parveke tai terassi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku tai hierova suihku sekä wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari on täytetty saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyhuone hierovalla suihkulla sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia.
  • Ranta- ja allaspyyhkeet sisältyvät.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.