Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, vesipullo sisältyy ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät hintaan. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo kreetalaista viiniä ja virvoitusjuomia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Deluxe-juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, vesipullo sisältyy ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät hintaan. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo kreetalaista viiniä ja virvoitusjuomia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia.

Huonekoko: noin 25-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-perhehuone

Deluxe-perhehuoneita, joissa on parveke. Perhehuoneessa on kaksi makuuhuonetta. Yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin yhdestä tai kahdesta vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointia voidaan säätää erikseen jokaisessa makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, yksi vesipullo sisältyy ja täydennetään päivittäin. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Nespressokone, kapselit sisältyvät hintaan. Saapuessa huoneessa on pullo kreetalaista viiniä ja virvoitusjuomia. TV kansainvälisillä kanavilla jokaisessa makuuhuoneessa. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi - pullo vettä sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehko kahden hengen huone, jossa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, yksi pullo vettä sisältyy ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku tai kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 25 neliötä, sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, vesipullo sisältyy ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät hintaan. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo kreetalaista viiniä ja virvoitusjuomia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.