Albatross Hotel & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Albatross Hotel & Spa Suosittu sijaitsee kävelymatkan päässä rantakadulta ja hiekkarannalta. Hotellilla on ihana kreikkalainen tunnelma, joka huokuu sekä ravintolasta että sisustuksesta. Hotellilla on viihtyisä ravintola ja spa-osasto, jolla on sauna, poreamme, hamam ja kuntosali.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle/2–4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1401 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Albatross Hotel & Spassa on viihtyisä allasalue kahdella altaalla, joista toisessa on osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allas-/snackbaari Seaside Café tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja snacksejä sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Hotellissa on useita ravintoloita. Pääravintola Mediterraneossa on suuri terassi merinäköalalla. Täällä tarjoillaan aamiaista ja illallista, sekä paikallisia kreetalaisia tuotteita. Aamiainen on sertifioitu Greek Breakfast, joka saa makunsa ja tuoksunsa ekologisesti tuotetuista lähituotteista. Á la carte -ravintola Daphne tarjoaa perinteisiä kreetalaisia annoksia. Viinibaari, jossa suurin osa viineistä on paikallisia kreetalaisia viinejä. Aulabaari. Iltaviihdettä ja aktiviteetteja. Maksuton viinimaistelu ja kreikkalainen ruuanlaittokurssi.

Maksuton kuntosali ja vesijumppa. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Spa erilaisilla hoidoilla sekä sauna, jacuzzi, hamam ja fitnesskeskus. Kampaaja, manikyyri ja pedikyyri lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho (heinä-elokuussa). Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellialueella (yhteyden vahvuus vaihtelee). Nopeampi yhteys lisämaksusta. Huonepalvelu. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito. Täyshoito lisämaksusta.

Puolihoidon varanneet voivat vaihtaa illlalisen lounaaseen; ilmoita tästä hotellille päivää ennen.

Hyvä tietää

  • Hotelli on saanut ISO 14001:2015 -sertifikaatin ympäristöhallintasysteeminsä vuoksi keskittyen aktiiviseen ympäristötyöhön ja tämän jatkuvaan kehittämiseen.
  • Hotelli on saanut lisäksi ISO 22000:2005 -sertifikaatin elintarviketurvallisuuden ansiosta. Tuotteet käsitellään huolella tuotannosta pöytiintarjoiluun saakka.
  • Hotelli toimii myös H.A.C.C.P. (Hazard Analysis Critical Control Point) elintarvikkeiden jalostuksessa. Tarkoituksena on kartoittaa, arvioida ja valvoa elintarviketuotannon riskejä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus