Kokemuksia Albatross Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 64 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-09


8 10:stä

+
Todella mukava henkilökunta, niin siistijät, tarjoilijat kuin vastaanoton työntekijät.
-
Patjat sängyssä olivat todella kovat, mutta sain lisäpatjan pyydettäessä. Huoneessa oli todella hankala vaateripustinsysteemi ja tilaa vaatteiden säilytykselle oli liian vähän.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-02


10 10:stä

+
Aivan ihana hotelli ja hyvä puolihoito.Sijainti myös hyvä. Synttäripäivänä muistettiin,vaikkei edes tasavuodet.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-02


9 10:stä

+
Hotellin rauhallinen sijainti lähellä rantaa ja kauppoja.
-
Kolmen vierekkäisen huoneen parvekkeet oli yhdistetty, mitään näkö- tai kuulosuojaa ei ollut. Äänieristys oli tosi huono.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-04


9 10:stä

+
Sijainti.
-
Aurinkotuolien varaaminen pyyhkeillä aamulla ja sitten niihin mentiin vasta iltapäivästä!!!

Vahvistettu asiakas: 2023-08-28


8 10:stä

+
Hotellihuone oli tarpeeksi iso ja mahtui hyvin asumaan viikon.
-
Kunnon peitot oli hyvä, mutta myös pehmeämmät sängyt. Tuntui kuin olisi nukkunut kovalla lattialla

Vahvistettu asiakas: 2023-08-28


10 10:stä

+
Sijainti, siisteys, henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-12


6 10:stä

+
Siisteys
-
Ruokailu ei ollut mikään nautinto siinä valtavassa hälinästä ja tungoksessa. Äänieristys oli todella huono. Parvekkeella olisi voinut olla kuivaustelineet. Henkselit kaapissa oli kiinni tangossa, joka oli aivan liian korkealla. Lisävuode oli huoneessa, mikä annettiin kolmelle hengelle oli pienempi kuin kahden hengen huone. Huomasimme sen vasta, kun tavarat oli jo levitetty jne…

Vahvistettu asiakas: 2023-06-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Albatross Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

1730 arvostelua
Erinomainen
 
1013
Erittäin hyvä
 
495
Hyvä
 
145
Ei kovin hyvä
 
48
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

25.9.2022

Kirjoittanut 900markkuu

Hyvä hotelli lähellä hyvää uimarantaa.

Oikein mukava ja rauhallinen hotelli lähellä rantaa. Palveluita oli runsaasti tarjolla, mm. spa-osaltolla, jossa kävin kaksi kertaa, erityis kiitokset Katerinalle todella hyvästä ja ammattitaitoisesta hieronnasta. Ruokailussa meillä oli täysihoito, joten nälkä ei päässyt yllättämään ja tarjontaa oli kyllä riittävästi jokaiseen makuun. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja palvelu oli kiitettävää, vaikka pitkiä työpäiviä joutuvat tekemään. Siivoojat olivat tosi mukavia ja yllättivät meidät useasti hienosti tehdyillä pyyhejoutsenilla, heistä tuli meille Facebook kavereitakin ja monet naurut ja yhteiskuvat otettiin, vaikka kielimuuri hieman vaikeutti kommunikointia. Täysihoitoon ei kuulunut ruokajuomat, joten 2-viikon ruokajuomat voivat yllättää poislähtiessä, jos juomat ottaa huonelaskuun, myös vesi oli maksullista pullovettä.

 
6.8.2018

Kirjoittanut TuijaN27

Erinomainen hotelli Hersonissoksella !

Hotelli sijaitsee rauhallisella, mutta silti lyhyen kävelymatkan etäisyydellä rannasta, satamasta ja ostosmahdollisuuksista. Lähistöllä oli lisäksi mahdolisuus mm. pelata tennistä ja minigolfia. Majoituimme hotellin uudempaan osaan, mistä oli allasnäkymä. Henkilökunta hotellissa oli todella ystävällistä ja palveluhenkistä ! Ruoka oli maukasta, päivittäin oli tarjolla monipuolisesti sekä kreikkalaisia perinteisiä ruokia että vaihtuvia teemoja. Hotellilla oli myös erilaista ohjelmaa mm. elävää musiikkia, lasten ohjelmaa, allasjumppaa sekä kokkaus- ja viiniopastusta. Hotellin yhteydessä on spa, jossa oli tarjolla erilaisia hoitoja. Hotellia voi ehdottomasti suositella hyvän sijainnin ja monipuolisten palveluiden puolesta, pieninä puutteina voisi toivoa parempaa ilmaista wifi- verkkoa sekä lisää rantapetejä altaalle, koska allasalue oli todella suosittu ja petejä ei ollut aina tarjolla riittävästi.

 
17.7.2017

Kirjoittanut 129jussim Espoo, Suomi

Erittäin kiva hotelli, hyvä ruoka ja hyvä palvelu!

Olimme täällä koko perheen kanssa kesällä 2016 ja tämä hotelli oli todella kiva paikka. Aamiais ja illallis-buffetit olivat hyvät, runsaasti valikoimaa, paljon todella terveellisiä paikallisia ruokia ja vihanneksia, sekä hyviä jälkiruokia! Palvelu oli ystävällistä. Joissakin paikoissa hotelli käytti 5 tähden luokitusta, jossakin se on 4 tähden. Hotellihuone oli riittävän iso perhehuone parvekkeella. Ihan 5 tähden hotellin huonearvioon se ei ehkä yllä mutta oli ihan mukava ja tosiaan riittävän tilava. Kokonaisuutena tämä oli erinomainen kokemus! Kannattaa vuokrata auto koko loman ajaksi ja käydä tutustumassa eri paikkoihin Kreetalla!

 
15.6.2024

Kirjoittanut Frank V Brugge, Belgia

Hotel Albatros is een aanrader

Bijzonder vriendelijk personeel. Alles is er kraaknet. Groot zwembad. Zeer grote variatie in het ontbijtbuffet en het avondbuffet. De superieure kamers zijn zeer ruim en modern ingericht. Goed gelegen op het einde van de bebouwde zone. Internet is voor verbetering vatbaar.

 
14.6.2024

Kirjoittanut anto181262 Lodi, Italia

Buon hotel situato in una bella posizione

Bella struttura situata in una posizione strategica per spiaggia, porto e shopping. Abbiamo prenotato una camera superior, molto grande e con un bellissimo terrazzo attrezzato con lettini prendisole e tavolino con sedie. Ottimi prodotti da bagno. Buona colazione e cena, buon rapporto qualità /prezzo. Abbiamo provato la cena aragosta che l' hotel propone una volta a settimana e devo dire che ne è valsa la pena. Tutto molto buono. Hotel consigliato.