Almyrida Resort

apollo mondo local

  • Viihtyisä kattoterassi altaalla
  • Viihtyisä kylätunnelma
  • Lähellä rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai rentoudu spa-hoidoissa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/2–4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huone, Garden Wing, 2-3 hengelle. Superior-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita 2–6 hengelle, joista 2 lasta. Kahden huoneen sviittejä 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kampanjahuoneita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneisto oli siisti.Hlökunta ystävällistä. Sisäpiha viihtyisä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 742 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Almyrida Resort koostuu Almyrida Residencestä, Almyrida Beachistä, Almyrida Gardensista ja Almyrida Studiosista. Almyrida Residence, Almyrida Beach ja Almyrida Gardens sijaitsevat vastapäätä toisiaan, ja vain pieni paikallisliikenteen umpikatu erottaa rakennuksia. Almyrida Studios on noin 270 metrin päässä. Kahden hengen huone, Garden Wing, sijaitsee Almyrida Gardensin uudessa osassa. Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita käyttämään kaikkia tiloja, jotka tarjoavat laajan valikoiman uima-altaita, ravintoloita ja viihdettä lyhyen kävelymatkan päässä. Huomaa, että joissakin tiloissa on ikäraja.

Nauti lomapäivästä

Viihtyisä allasalue neljällä altaalla, jossa on myös osa lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Almyrida Residencessä on kattoterassi altaalla. Allas on tarkoitettu yli 17-vuotiaille, kattoterassi itsessään on ikärajaton. Allasbaari merinäköalalla, josta voi ostaa juomia päivällä sekä illalla. Lyhyt matka rannalle. Lyhyt kävelymatka rannalle.

Ruokaa ja viihdettä

Ravintola Almyrida Beachissä ja Almyrida Residencessä. Almyrida Beachin ja Almyrida Studiosin vieraat nauttivat ateriat Almyrida Beachissä ja Almyrida Residencen vieraat nauttivat ateriat Almyrida Residencessä. Almyrida Residencessä järjestetään musiikki-iltoja kahdesti viikossa touko-syyskuussa. Ruuanlaittokursseja 3 krt/vk lisämaksusta (touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa). Min. 4 osallistujaa per tunti, rajoitettu määrä paikkoja.

Treenaus ja hyvinvointi

Pieni spa ja hierontaa lisämaksusta. Kauneuskeskus ja kampaaja lisämaksusta. Hotellissa on uusi sisäuima-allas jacuzzilla ja höyrysauna, jotka ovat maksuttomia kahden huoneen sviiteissä majoittuville ja lisämaksullisia muissa huonetyypeissä majoittuville. Biljardi lisämaksusta. Pieni, maksuton kuntosali yli 16 -vuotiaille (nuoremmat vieraat vain aikuisen seurassa).

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vuokrattavissa kannettavia tietokoneita. Almyrida Residence rakennettu 2009. Almyrida Beach rakennettu 2001 ja remontoitu 2017/2018 ja Almyrida Studios rakennettu 2001 ja remontoitu 2018/2019. Bussit eivät pääse kunnolla hotellille asti, viimeinen osa päätieltä hotellille voi tapahtua taksilla.

Tutustu ympäristöön

Almyrida Resort sijaitsee lähellä kylän rantaa, ravintoloita ja baareja. Läheisten baarien äänet voidaan kokea häiritsevänä. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Noin 22 km Hanian kaupunkiin. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Lue lisää Apollo Mondo Local -hotelleista.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Almyrida & Kalives

Kiani Beach Resort

Matala ranta, ihanat lastenaltaat, suuri leikkipaikka ja All Inclusive tekevät Kiani Beach Resortista loistavan kohteen lapsiperheille. Suosittu allasalue tarjoaa panoraamanäkymät merelle ja aivan sen vieressä on lasten rakastama leikkipaikka.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ole tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.

Almyrida Village

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.

Kalives Beach

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.