Almyrida Resort

apollo mondo local

  • Viihtyisä kattoterassi altaalla
  • Viihtyisä kylätunnelma
  • Lähellä rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai keilaamassa tai rentoudu hotellin spassa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/2–4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita 2–6 hengelle, joista 2 lasta. Kahden huoneen sviittejä 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kampanjahuoneita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamiainen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 694 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Almyrida Resort koostuu Almyrida Residencestä, Almyrida Beachistä ja Almyrida Studiosista . Almyrida Residence ja Almyrida Beach sijaitsevat vierekkäin. Almyrida Studios sijaitsee noin 270 päässä. Vieraat ovat tervetulleita käyttämään kaikkia palveluita ja näin ollen tarjolla on useita altaita, ravintoloita sekä viihdettä. Huomioithan, että osassa palveluista ikäraja. Talven 2022/2023 aikana Almyrida Residencen huoneita ja yleisiä tiloja tullaan remontoimaan. Myös kattoterassia uusitaan, ja hotelliin rakennetaan uusi, pienempi spa-osasto.

Nauti lomapäivästä
Viihtyisä allasalue neljällä altaalla, joista yksi on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit allasalueella. Almyrida Residencessä on kattoterassi altaalla. Allas on tarkoitettu yli 17-vuotiaille, kattoterassi itsessään on ikärajaton. Allasbaari merinäköalalla, josta voi ostaa juomia päivällä sekä illalla. Lyhyt matka rannalle. Lyhyt kävelymatka rannalle.

Ruokaa ja viihdettä
Ravintola Almyrida Beachissä ja Almyrida Residencessä. Almyrida Beachin ja Almyrida Studiosin vieraat nauttivat ateriat Almyrida Beachissä ja Almyrida Residencen vieraat nauttivat ateriat Almyrida Residencessä. Almyrida Residencessä järjestetään musiikki-iltoja kahdesti viikossa touko-syyskuussa. Ruuanlaittokursseja 3 krt/vk lisämaksusta (touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa). Min. 4 osallistujaa per tunti, rajoitettu määrä paikkoja.

Treenaus ja hyvinvointi
Pieni spa ja hierontaa lisämaksusta. Kauneuskeskus ja kampaaja lisämaksusta. Biljardia lisämaksusta. Pieni, maksuton kuntosali yli 16 -vuotiaille (nuoremmat vieraat vain aikuisen seurassa).

Lisätietoja hotellista
Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vuokrattavissa kannettavia tietokoneita. Pesulapalvelu lisämaksusta. Almyrida Residence rakennettu 2009. Almyrida Beach rakennettu 2001 ja remontoitu 2017/2018 ja Almyrida Studios rakennettu 2001 ja remontoitu 2018/2019.

Tutustu ympäristöön
Almyrida Resort sijaitsee lähellä kylän rantaa, ravintoloita ja baareja. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Noin 22 km Hanian kaupunkiin. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Lue lisää Apollo Mondo Local -hotelleista.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Almyrida & Kalives

Kalives Beach

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.

Kiani Beach Resort

Matala ranta, lastenallas ja merirosvolaiva leikkipaikkana tekevät Kiani Beach Resortista ihanteellisen lapsiperheille. Suurelta ja suositulta allasalueelta avautuu hulppeat maisemat merelle ja leikkipaikka on lapsien rakastama.

Almyrida Village

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ol e tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.