Kahden hengen huone

Raikkaita kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat Almyrida Beachissa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoittu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden huoneen sviitti

Sviittejä, joissa on erillinen makuuhuone ja olohuone. Sviitit sijaitsevat Almyrida Residencessä. Tv satelliittikanavilla. Minijääkaappi. Dvd-soitin ja Playstation pyynnöstä. Poreamme. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jacuzzilla. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpyamme ja wc. Kaksi parveketta merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32-35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat Almyrida Residencessä. Mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Maksuttomat allaspyyhkeet. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42-45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta

Kampanjahuone

Kampanjahuoneet ovat rajallinen määrä huoneita, joissa on suihku ja wc. Kampanjahuoneet sopivat sinulle, jos haluat asua Almyrida Resortissa, mutta et välitä huoneen sijainnista tai näkymästä. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Isoja perhehuoneita, jotka sijaitsevat Almyrida Beach-rakennuksessa. Väliovi, joka jakaa parivuoteellisen makuuhuoneen lisävuoteista. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Tv satelliittikanavilla. Minijääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22-27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta

Superior-huone

Kauniisti sisustettuja superior-huoneita, jotka sijaitsevat Almyrida Residencessä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Yksiö

Yksiöitä, jotka sijaitsevat Almyrida Studios -hotellissa. Minikeittiössä, jossa on keittolevyt, hyvä keittiövarustus ja jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi (ovessa hyttysverkko), merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.