Kokemuksia Almyrida Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 102 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Kivat uima-altaat. Yleinen siisteys. Mukava henkilökunta
-
Kylpyhuoneessa huone 267 oven karmit puuta ja homeessa alareunasta. Epämiellyttävä haju joutui pitämään kylpyhuoneen tuuletusta päällä jolloin se imi lämpimän ilman mukanaan. Huoneessa siis kosteaa koko viikon. Vain 1 peittolakana pedattuna. Piti pyytää petauksen jälkeen aina oma peitto itselleni. Vessapaperia viikon ajalle 1 rulla, sitä ei täytetty lainkaan huonesiivoojan toimesta, erikoista hommaa tämän tasoisessa hotellissa. Haettiin erikseen aina rulla kerrallaan paperia😀

Vahvistettu asiakas: 2021-10-30


8 10:stä

+
Kivat uima-altaat, hyvä aamiainen.
-
Kylpyhuone on todella pieni (suhteessa huoneen kokoon)

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


9 10:stä

+
Ystävällinen ja huomioiva henkilökunta, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-18


9 10:stä

+
Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Runsas, hyvä aamupala. Hyvä sijainti.
-
Hiustenkuivaaja uupui huoneesta.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-20


9 10:stä

+
Hyvä sijainti. Todella mahtava kattoterassi uima-altaalla sekä ravintolalla. Huone oli iso ja käytännöllinen. Palvelu oli loistavaa ja saatiin järkättyä uusi huone vielä lähtöpäiväksi kun kotikuljetus oli vasta klo 17.
-
Bileiltojen melu kuuluu aika hyvin huoneisiin eli sekä hotellin omat illat sekä läheisen Captain Jack bilemestan äänet. Näinä iltoina on kevytunisen hankalaa saada unta ennen bileiden loppumista (~4 aamuyöllä?)

Vahvistettu asiakas: 2019-07-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Almyrida Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

638 arvostelua
Erinomainen
 
436
Erittäin hyvä
 
167
Hyvä
 
25
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

29.8.2019

Kirjoittanut Stadinarska

Almyrida beach hotel

Hotelli on viihtyisä. Päärakennuksen hotellihuone oli siisti, viihtyisä ja ilmastointi toimi. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Aamupala oli erinomainen. Kaikille jotakin. Hotellin suurin vierasryhmä oli pariskunnat, muutama lapsiperhe oli myös. Alueena Almyrida on rauhallinen. Tänne kannattaa tulla, jos mielii pariskuntamatkalle.

 
19.8.2018

Kirjoittanut Eevi123 Espoo, Suomi

Elokuu 11-18

+ Henkilökunta oli mukavaa ja sitä oli riittävästi. Huoneet siistejä, hotellin alueella rauhallista ja ruoka oli hyvää. Pääosin lapsiperheitä ja iäkkäämpiä pariskuntia. Ei juurikaan yömeteliä. Auton sai vuokrattua ihan vierestä ja mukavia retkikohteita lähellä. Säät kuumat mutta siedettävät, ilmastointi toimi koko ajan moitteettomasti - Illalliskattaus kovin myöhäinen lapsille (alkoi 19.00) Vesi ei sisältynyt illallisella puolihoidossa ja koska ruuan sai hakea itse, sai juotavaa vasta kun ruoka oli jo syöty hyvä tovi aikaisemmin. Uimaaltaan matalaa päätyä ei ollut eroteltu mitenkään vaan lapset eksyivät helposti liian syvälle. Viereinen ranta oli kovin ahdas.

 
3.3.2018

Kirjoittanut AkiH240 Vantaa, Suomi

Lomalla

Erittäin mukava hotelli ja aamupala tosi hyvä.Hotellin henkilökunta tosi mukavat. Hotelli tosi kiva altaineen ja alakerran oleskelu alueineen. Huone hyvä ja jääkaappi riittävän kokoinen 2 henkilölle huoneessa teen ja pikakahvi tarpeet ja keitin iso plussa.Rauhallinen lomanvietto paikka. Tänne tahtoo tulla uudestaan.

 
11.9.2017

Kirjoittanut AkiH240 Vantaa, Suomi

Armyrida resorts

Hyvä palvelu , ystävällinen ja auttava henkilökunta, edullinen hintataso. Kannatta valita loman vietto paikaksi. Aamiainen on runsas, allas alue tosi viihtyisä. Ilmastointi kuuluu huoneen hintaan . Jos tahtoo viettää rentouttavan loman niin kannattaa valita tämä hotelli. Allaspyyhket 1 kappale koko ajalta ja välillä voi vaihtaa puhtaisiin eikä tule lisä hintaa. Paikka sijaitsee rannalla vain tien ylitys ja meressä. Rannan aurinko tuolit edulliset 2 petiä vain 6€ .

 
3.7.2017

Kirjoittanut o85_sari

Tyttöjen reissu

Aivan ihana hotelli ja henkilökunta 😊 Kylä ja sen ihmiset olivat todella ihania. Hyvä sijainti ja kulkuyhteydet 😊 Hotelli oli erittäin siisti ja pyydettäessä esim. Peittoa oli peitto ovella ennen sinua