Kiani Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Matala ranta, ihanat lastenaltaat, suuri leikkipaikka ja All Inclusive tekevät Kiani Beach Resortista loistavan kohteen lapsiperheille. Suosittu allasalue tarjoaa panoraamanäkymät merelle ja aivan sen vieressä on lasten rakastama leikkipaikka.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior -huone 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 2-6 hengelle, joista 2 lasta. Superior-yksiöitä 2-4 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lasta. Kaksikerroksisia superior-yksiöitä 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen siivooja, asiakaspalvelu ravintolassa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3688 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kiani Beach on moderni ja perheille hyvin sopiva hotelli aivan rannan tuntumassa. Hotelli koostuu kahdesta osasta, North ja South Wingistä, joiden välissä on liikennöity tie. Alueilla on suuret allasalueet, ja ne sijaitsevat aivan rannalla. Molemmilla allasalueilla on itse allas, sekä vesiliukumäkiä lapsille. South Wingistä löytyy myös kolmeratainen, 50-metrin kuntoallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet. Allasbaari, jossa on saatavilla yksinkertaisia välipaloja ja virvokkeita toisella allasalueella. Hotellissa on myös sisäuima-allas, joka on lämmitetty maalis-toukokuussa ja syys-lokakuussa.

Hotellissa on kolme ravintolaa ja kaksi baaria. Kahdessa noutopöytäravintolassa, Symposium ja Pool View Restaurant, jotka sijaitsevat eri alueilla, voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Gluteenittomia ja laktoosittomia ruokia sekä vegaanivaihtoehtoja on saatavilla pyynnöstä, tiedot on toimitettava hotellille noin viikkoa ennen saapumista. Iltaisin myös South Wingissä sijaitseva Roof Top à la carte -ravintola on avoinna, ja siellä tarjoillaan erilaisia valmiita à la carte -menuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa kreetalaisesta keittiöstä, varaus vaaditaan (ei sisälly All Inclusiveen). Siistiä pukeutumista vaaditaan (miehille pitkät housut) ravintoloissa iltaisin. Beach Bar Dionysos tarjoilee välipaloja ja virkistäviä juomia aamusta myöhäiseen iltaan. Allasbaarissa tarjoillaan juomia päivisin.

Päivä -ja iltaohjelmaa. Kansainvälinen lastenkerho 4-12 vuotiaille hotellin alueella ja minidisco. Leikkihuone, leikkipaikka ja suuri viheralue, jossa leikkiä. Kaksi kuntosalia (ikäraja 12-vuotta, nuoremmat aikuisen seurassa). Aktiviteetteja kuten tennistä, dartsia ja pöytätennistä, osa lisämaksusta. Höyrysauna lisämaksusta. South Wingistä löytyy ihana spa, jossa on sauna, höyrysauna, jacuzzi ja hierontaa - kaikki lisämaksusta. Hotellilla on huhtikuussa, syyskuussa ja lokakuussa lämmittetty sisäallas, jonka ikäraja on 16 vuotta, nuoremmat aikuisen seurassa.

Maksuton Wi-Fi koko hotellissa. Vastaanotto sijaitsee North Wingissä. Kannettava tietokone vuokrattavissa. Minimarketti. Latauspiste sähköautoille. South Wing on rakennettu vuonna 2018, North Wing on rakennettu vuonna 2007 ja remontoitu vuonna 2020. Hotelli sijaitsee hieman yli 2 km päässä Kaliven keskustasta. Hotellin ulkopuolella on bussipysäkki paikallisbussille, josta pääset Hanian kaupunkiin.

Hotellin vanhempi osa on rakennettu vuonna 2007 ja se sijaitsee rannan puolella. Uudempi osa on rakennettu vuonna 2018. Molemmissa osissa on ravintola, baari, kuntosali ja allasalue. Rakennusten välillä pieni tie. Huonetyyppien kohdalla maininta, kummassa osassa nämä sijaitsevat. Vanhemman osan huoneet ovat remontoituja, joten kaikki huoneet ovat tasoltaan vastaavia.

Etäisyys rannalle on enintään 250 metriä ja vaihtelee rakennuksen sekä huoneen sijainnista.

Kestävä kehitys
Hotelli tekee töitä strategisesti ja pitkäjänteisesti YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelman mukaisesti. Hotelli on saanut Travelife Gold -sertifikaatin ja hotellin edustalla oleva ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun merkin. Hotellilla tarjoiltava aamiainen on palkittu arvonimellä Greek Breakfast, sillä tarjoiluissa panostetaan paikallisiin makuihin ja tuotteisiin. Hotelli kuuluu lisäksi Tripadvisorin Green Leader -ohjelmaan Platinum Level Green Leader-hotellina.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

Lisämaksusta:

 • All Inclusive Ultra lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 8.00–10.00.
 • Lounas noutopöydästä, klo 13.00–14.30.
 • Päivällinen noutopöydästä, klo 19.00–21.00. Siisti pukeutuminen, miehillä pitkät housut.
 • Välipaloja, klo 11.00–12.00 ja 16.00–18.00.
 • Jäätelöä, klo 11.00–12.00 ja 16.00-18.00.
 • Rajattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä ja virvoitusjuomia, klo 11.00–23.00.

All Inclusive Ultra sisältää tavallisten All Inclusive -palveluiden lisäksi myös:

 • Tennis tunnin päivässä.
 • Pöytätennis.
 • Höyrysauna kaksi kertaa viikossa/henkilö.
 • Pullo viiniä sekä lasillinen tuontiolutta joka päivä ravintolassa.
 • Kaksi lasillista tuorepuristettua appelsiinimehua päivässä.
 • Espresso ja cappuccino.
 • Tervetulopaketti saapumispäivänä; sisältää pullon viiniä, vettä ja hedelmiä.
 • Nopeampi wifi.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive/All Inclusive Ultra on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.

Hyvä tietää

Alueen uudisrakentamisen aiheuttamat häiriöt saatetaan kokea South Wingissä majoittuessa häiritseviksi.

Hotellit Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai rentoudu spa-hoidoissa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ole tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.

Almyrida Village

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.

Kalives Beach

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.