Kokemuksia Kiani Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 98 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Uuden puolen huoneistot olivat erittäin hyvät.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


8 10:stä

+
Ystävällinen siivooja, suurinosa muusta hotellihenkilökunnasta oli myös ystävällisiä. Kiva ranta, siistit pihat, aamiainen oli ihana.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-24


5 10:stä

+
Huoneen ilmastointi
-
Samat ruoat joka pvä, palvelua ei ollut eikä heillä ollut tietoa ultra all inclusivesta, aulabaaria tmv ei ollut vaikka 4 tähteä hotellilla, altaat täynnä lasten uimapatjoja, ei iltaviihdettä

Vahvistettu asiakas: 2022-08-21


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-22


9 10:stä

+
Kaikenkaikkiaan hyvä paikka
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-03


9 10:stä

+
Allasalue ja lasten leikkipaikat
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-25


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-25


7 10:stä

+
Uima altaat ja sijainti
-
Ruoka mautonta(käynyt Kreikassa n 15 kertaa)tämä ei vastannut odotuksia.+allinclusie juomat huonot.

Vahvistettu asiakas: 2022-06-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kiani Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

3123 arvostelua
Erinomainen
 
1977
Erittäin hyvä
 
731
Hyvä
 
252
Ei kovin hyvä
 
106
Huono
 
57

Viimeisimmät 5 arviota

15.7.2022

Kirjoittanut jessicarantanen

Täydellinen hotelli!

Todella hyvä hotelli, ihana ympäristö, varsinkin meri on ihana lähellä! Palvelu oli todella ystävällistä! Ruoka oli hyvää ja paljon kivoja aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille, esim joogaa ja zumbaa! 😍😍 Pidin erityisesti animaattoreista! Lisäksi joka ilta oli jotain hauskaa ohjelmaa, kuten taikurishow, disco, karaokea, bingoa! Tulisin mielellään uudelleen tähän hotelliin!!

 
16.6.2019

Kirjoittanut Hanna M

Rentouttava perheloma

Vietimme hotellissa ihanan loman 3 ja 5 -vuotiaiden lastemme kanssa kesäkuun alkupuolella. Hotellilla oli mukavan rauhallinen ilmapiiri ja aurinkotuoleja aina riittävästi. Ruoka oli erittäin hyvää ja nirsot lapsemmekin löysivät aina mieluista syömistä. Aamupalan kruunasi tuorepuristettu appelsiinimehu. Allasalueet ovat viisaasti suunnitellut. Loivasti syvenevät altaat takasivat sen, että kaiken ikäisille lapsille löytyy sopiva paikka uida. Uuden puolen liukumäkiallas oli pettymys, koska vesi pysyi siinä kunnon helteestä huolimatta kylmänä. Muut altaat olivat ihanan lämpimiä. Hotellilla kauniit maisemat merelle, mutta ranta ei sovellu hyvin uimiseen liukkaan kivipohjan takia. Emme edes yrittäneet viedä lapsia hotellin omalle rannalle uimaan, vaan suuntasimme mm. läheiselle Kalyvesin hiekkarannalle. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Suosittelen lämpimästi perheille.

 
26.5.2019

Kirjoittanut Retkiroope

Lepoloma

Hyvät puolet: Perhehuone uudella puolella oli skandinaaviseen makuun sisustettu, toimiva pohjaratkaisu neljälle hengelle, oma terassi, pieni keittiö kaapissa keittolevyllä, vedenkeitin, teepusseja, espressokone parin kapselin kera, lisää sai ostaa minimarketista ja jääkaappi. Huone oli joka aamu aamupalan jälkeen siivottu. Aamupalalla ilahdutti mm. tuorepuristettu appelsiinimehu ja valikoima tuoreita leivonnaisia, joiden tuoksu toivotti tervetulleeksi. Lounas ja päivällinen tarjosi hyvän valikoiman salaatteja ja lämpimiä ruokia, iltaisin vanhalla puolella grillattiin maittavaa lihaa tai kalaa, jälkiruokavalikoima vaihteli päivittäin vähän, jäätelö, olut/ouzo/raki, suodatinkahvi/tee/kaakao olivat ihan ok. Välipala-crepesit baarista makealla tai suolaisilla täytteellä olivat hyviä! Pyynnöstä sai eväspaketin retkille, joka sisälsi sandwichin, pari hedelmää ja vesipullon. Sijainti rannalla vuorinäkymällä oli hieno, lähikylä oli kävelymatkan päässä, siellä on supermarketti, muutama kiva ravintola ja kahvila, apteekki, sekä vaatekauppa. Chaniaan pääsee bussilla, respasta saa aikataulut ja he tilavat isommalle porukalle tilataksinkin. Päivittäin oli ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Pidin erityisen paljon Teresan aamujoogasta rannalla ja muista jumpista! Ilta-ohjelmassa pienten lasten suosiossa oli minidisco. Muutamana iltana oli live-musiikkia. Kretalainen ilta tanssijoineen, jotka esityksensä päätteeksi otti kaikki halukkaat mukaan tanssimaan oli aikuisten ja lasten mieleen. Altaat olivat hyvin hoidettuja ja ranta lapsille sopivan matala ja pitkä hiekkaranta. Kivien vuoksi kannattaa harkita uimakengät. Minimarket tarjoaa kaikenlaista rantavarusteista aina vauvaruokaan ja vaippoihin. Lapsille löytyy molemmilla puolilla leikkipaikka baarin vierestä. Huonot puolet: AI-Cocktailit ja hanaviinit/mehut eivät olleet makuumme. Paremmat cocktailit sai lisämaksusta, samoin viinit, espressot jne. Se tuntuu AI-periaatteen vastaiselta. Lapsille olisi ollut kiva saada jotain tuoremehua muulloin kuin aamupalalla. Lasten buffetille voisi laittaa naposteluvihanneksia ranskisten ja kalapuikkojen rinnalle. Lasten suosima autorata maksoi 2€ muutaman minuutin käytöstä ja se turhautti.

 
19.5.2019

Kirjoittanut sinip2016 Hämeenlinna, Suomi

Pieni pettymys

Hotelli ei missään nimessä vastaa viittä tähteä ja neljä tähteäkin on yläkanttiin. Mitään luksusta on turha odottaa, mukavaa ja leppoisaa oleskelua kuitenkin. Ravintolan viini on kamalaa ja all inclusive on suppea. Ruoka ei ollut kummoista, saman toistoa päivittäin, eikä erityisen maistuvaa.

 
21.10.2018

Kirjoittanut MariaC11628

Kiani beach resort

Olimme syyslomalla isolla 10 hengen porukalla. Toinen perhe sai huoneen vanhalta puolelta ja toinen juuri valmistuneelta uudelta puolelta. Huoneiden siivous oli molemmilla puolilla ala-arvoista. Vanhan puolen huoneen kylpyhuoneessa oli hometta monessa saumassa ja koko huone haisi ummehtuneelta. Uuden puolen huoneistosta puuttui kokonaan poistoilmaventtiili. Ikkunat olivat sisäpuolelta joka aamu vesihuurussa. Ruoka oli pääsäntöisesti hyvää. All inclusive viinit olivat juotavaksi kelpaamattomia. Olut oli tosi hyvää sekä kaikki drinkit! Jälkiruokavalikoima oli joka päivä sama. Aamupalalla kahvi oli vanhalla puolella paljon parempaa ja uudella puolella se oli lähempänä teetä. Henkilökunta oli joka puolella ystävällistä ja avuliasta. Kuntosali oli uudella puolella parempi. Spassa sai hyvän hieronnan. Hotellista puuttuu itsepalvelupesula!