Kaksikerroksinen yksiö

Mukavia ja moderneja huoneistoja kahdessa tasossa avoimella pohjaratkaisulla, jotka sijaitsevat rantarakennuksessa. Alakerrassa on erilliset vuoteet, yläkerrassa parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuoderahista. Tv satelliittikanavilla molemmissa kerroksissa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta

Superior -huone

Moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja superior -huoneita, jotka sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Superior -yksiö kahdessa kerroksessa

Moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja superior -yksiöitä kahdessa kerroksessa avoimella pohjaratkaisulla, hotellin uudessa osassa. Yläkerrassa kaksi erillistä vuodetta, alakerrassa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Tv satelliittikanavilla molemmissa kerroksissa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila parvekkeella. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta (sisältyy hintaan kesällä 2020). Hiustenkuivain. Suihku ja wc (kylpyhuone molemmissa kerroksissa). Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Hissillä ei pääse kaikkiin huoneisiin.

Huonekoko: N. 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-yksiö

Moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja huoneistoja, jotka sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Makuuhuoneosa normaaleilla vuoteilla ja toinen osa lisävuoteilla voidaan erottaa väliovin. Tv satelliittikanavilla, yksi makuuhuoneosassa, toinen lisävuoteiden kanssa samassa tilassa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Mukavia ja moderneja huoneistoja erilaisin pohjaratkaisuin, joissa on erilliset vuoteet tai parivuode. Yksiöt sijaitsevat rantarakennuksessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Makuutila on erotettavissa muusta huoneesta liukuovella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.