Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksisiä yksiöitä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Huoneistot sijaitsevat rantarakennuksessa. Alakerrassa on yhdistetty makuuhuone ja kaksi yhden hengen vuodetta. Olohuone ja minikeittiö. Amme, Suihku ja wc. Yläkerrassa makuuparvi parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta sängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella. Tv satelliittikanavilla molemmissa kerroksissa. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta

Superior -huone

Superior -huoneita parvekkeella tai terassilla, jotka sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Kaksi yhden hengen vuodetta. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Superior -yksiö kahdessa kerroksessa

Superior -yksiöitä kahdessa kerroksessa avoimella pohjaratkaisulla, hotellin uudessa osassa. Parveke tai terassi. Yläkerrassa kaksi erillistä vuodetta, alakerrassa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Tv satelliittikanavilla molemmissa kerroksissa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila parvekkeella. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc (kylpyhuone molemmissa kerroksissa). Siivous 7 krt/viikko. Hissillä ei pääse kaikkiin huoneisiin.

Huonekoko: N. 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-yksiö

Superior-yksiöitä parvekkeella tai terassilla rajoitetulla merinäköalalla. Huoneistot sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Makuuhuoneessa osa normaaleilla vuoteilla ja toinen osa lisävuoteilla, voidaan erottaa väliovin. Tv satelliittikanavilla, yksi makuuhuoneosassa, toinen lisävuoteiden kanssa samassa tilassa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella. kattotuuletin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä erilaisin pohjaratkaisuin parvekkeella tai terassilla. Yksiöt sijaitsevat rantarakennuksessa. Makuutila on erotettavissa muusta huoneesta liukuovella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokeroja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.