Kalives Beach

 • Kaksi allasaluetta
 • Hotellilla on oma ranta
 • Keskellä aitoa kreikkalaista ympäristöä

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-4 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 3-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

sijainti lähellä rantaa ja huoneestamme oli upea merimaisema
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1295 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla. Kaksi uima-allasaluetta, jossa yhdessä altaassa on rajattu alue lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella ja rannalla. Ravintola ja snackbaari. Huonepalvelu baarin aukioloaikoina.

Buffetravintola suurella terassilla, joka sijaitsee aivan joen vierellä. Huoliteltu pukeutuminen illalliselle (miehillä pitkät housut). Allasravintola tarjoilee ruoka-annoksia, välipaloja sekä coctaileja. Huonepalvelu on mahdollinen baarin aukioloaikoina, lisämaksusta.

Mini-spa, jossa sauna, poreallas ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton, pieni kuntosali (ikäraja 16-vuotta) ja pöytätennistä. Sisäuima-allas. Lasten leikkipaikka ja erilaisia pelimahdollisuuksia lisämaksusta.  Viihdeohjelmaa ja aktiviteetteja. Minidisco kerran viikossa touko-syyskuussa.  Maksuton wifi. Hotellilla on oma ranta-alue, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeet lisämaksusta. Taksipalvelu lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. All Inclusive tai puolihoito lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy aamiais -ja illalispöytä. Illallinen on mahdollista vaihtaa lounaaseen vuorokautta ennen ilmoitettaessa.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–9.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–14.30.
 • Välipalapöytä, klo 13.00–14.30.
 • Iltapäivätee/-kahvi ja kakkua, klo 16.00–17.00.
 • Jäätelö klo 11.00-12.00, klo 16.00-17.00 sekä lounas- ja illallisbuffetissa.
 • Illallispöytä, klo 18.30–20.30.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia, klo 11.00–23.00.
 • Kerran viikossa teemailta.
 • Ohjelmaa ja aktiviteetteja.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Ilmastointi on toiminnassa rajoitetusti (ei käytössä noin 1-3 tuntia/vuorokausi).

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus