Kalives Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/1-4 hengelle. Kahden hengen huone, suora merinäköala, 1-2 hengelle. Superior-huone 1-3 hengelle/2 hengelle. Perhehuone 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,2 10:stä
Perustuu 16 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1911 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla. Kaksi uima-allasaluetta, jossa yhdessä altaassa on rajattu alue lapsille. Aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta. Ravintola ja snackbaari. Huonepalvelu baarin aukioloaikoina.

Buffetravintola suurella terassilla, joka sijaitsee aivan joen vierellä. Huoliteltu pukeutuminen illalliselle (miehillä pitkät housut). Allasravintola tarjoilee ruoka-annoksia, välipaloja sekä coctaileja. Teemailta muutamana päivänä viikossa.

Mini-spa, jossa sauna, poreallas ja hierontaa lisämaksusta. Sisäuima-allas. Maksuton, pieni kuntosali (ikäraja 16-vuotta) ja pöytätennistä. Lasten leikkipaikka ja erilaisia pelimahdollisuuksia lisämaksusta.  Viihdeohjelmaa ja aktiviteetteja. Minidisco kerran viikossa touko-syyskuussa. 

Maksuton wifi. Taksipalvelu lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä.

Kestävä kehitys Hotelli tekee töitä strategisesti ja pitkäjänteisesti YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelman mukaisesti. Hotelli on saanut Travelife Gold -sertifikaatin ja hotellin edustalla oleva ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun merkin. Hotellilla tarjoiltava aamiainen on palkittu arvonimellä Greek Breakfast, sillä tarjoiluissa panostetaan paikallisiin makuihin ja tuotteisiin. Hotelli kuuluu lisäksi Tripadvisorin Green Leader -ohjelmaan Platinum Level Green Leader-hotellina.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais -ja lounaspöytä)
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Puolihoidon illallinen on mahdollista vaihtaa lounaaseen vuorokautta ennen ilmoitettaessa.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 8.00–10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–15.00.
 • Välipalapöytä ja iltapäiväkahvi, klo 11.00-12.00, klo 16.00-17.00.
 • Jäätelö klo 11.00-12.00, klo 16.00-17.00 sekä lounas- ja illallisbuffetissa.
 • Illallispöytä, klo 19.00–21.30.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia, klo 11.00–23.00.

Lisämaksullinen All Inclusive Ultra sisältää lisäksi:

 • Rajoittamattomasti kansainvälisiä alkoholijuomia.
 • Tuorepuristettua appelsiinimehua aamiaisella ja päivisin.
 • Erikoiskahveja kuten Espresso ja Cappuccino sekä lämmintä kaakaota.
 • Allas- ja rantapyyhkeet.
 • Tallelokero huoneessa.
 • Hedelmäkori huoneessa, jossa on esimerkiksi viiniä, hedelmiä, mehua ja limua.
 • Espresso-kone lainaan (2 kapselia sisältyy sisältyy)
 • Vesipullo huoneessa. Täytetään päivittäin.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai rentoudu spa-hoidoissa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Kiani Beach Resort

Matala ranta, ihanat lastenaltaat, suuri leikkipaikka ja All Inclusive tekevät Kiani Beach Resortista loistavan kohteen lapsiperheille. Suosittu allasalue tarjoaa panoraamanäkymät merelle ja aivan sen vieressä on lasten rakastama leikkipaikka.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ole tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.

Almyrida Village

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.