Kokemuksia Kalives Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 32 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,3 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Merinäköala, hyvä ruoka, ranta vieressä.
-
Palvelun laatu ei ollut kummoista(varsinkin respa, mitä varten he ovat siellä, jos ei asiakkaita varten?). Lokakuussa huone oli kylmä, vaikka yritit käyttää lämmitystä. Kylpyhuone oli pieni ja kun kävit suihkussa, koko lattia lainehti vedestä.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


8 10:stä

+
sijainti lähellä rantaa ja huoneestamme oli upea merimaisema
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-27


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kalives Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1357 arvostelua
Erinomainen
 
807
Erittäin hyvä
 
375
Hyvä
 
120
Ei kovin hyvä
 
35
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

24.10.2021

Kirjoittanut jakamiko Etelä-Suomi, Suomi

Hotelli 3 1/2 mutta ei 4

Kiva hotelli, ranta vieressä ja hyvää ruokaa. Pienen kylä keskellä. Palvelu oli ihan ok, mutta ei mitään huippua. Muutama epäkohta oli eli - respa ei tiennyt mistään mitään ja olivat välinpitämättömiä Ketä varten he olivat siellä, jos ei asiakkaita? - aikuisten puolen rajat olisivat saaneet olla selkeämmät, lapset tulivat huutamaan rauhallisen rannan puolelle, mutta onneksi lähdimme juuri kotiin, kun pahin sakki tuli briteistä lomalleen. - kylpyhuone oli pieni ja kun kävit suihkussa, kastui koko lattia. - kylmä huone lokakuussa. Kaiken kaikkiaan loma oli mukava, säät vain lokakuussa hyvin vaihtelevat, joten oli välillä aika kylmääkin, verrattuna Kyprokseen.

 
13.7.2019

Kirjoittanut eerolasari Vaasa, Suomi

Täydellinen

Aivan ihana hotelli mahtavalla paikalla pikku kylässä , hyvät bussiyhteydet haniaan ja rethymnoniin, erinomaista ruokaa, ystävällinen henkilökunta, ihanat siivoojat,kaksi uima-allasta, meri vieressä, täydellinen loma!

 
28.4.2019

Kirjoittanut 884helip Seinäjoki, Suomi

Hotelli hyvällä sijainnilla

Siisti hotellialue ja ystävällinen henkilökunta sekä vastaanotossa että baarissa. Ruoka oli maistuvaa ja monipuolista, jälkiruuat olivat kauniita mutta ne maistuivat kaikki samalta. Hedelmiä oli aina paljon tarjolla. Huone oli pienehkö mutta riitti pariskunnalle, vessa olisi saanut olla isompi ja suihku kaipasi päivitystä. Aurinko paistoi kivasti joen puoleiselle parvekkeelle. Seinät olivat ohuet, äänet naapurihuoneesta ja käytävältä kantautuivat hyvin huoneeseen. Hanhet huusivat ajoittain mutta eivät häiritsevästi. Altaiden vesi oli kylmää johtuen ajankohdasta, merivesi tuntui lämpöisemmältä ja siellä oli kiva uida jos oli vihreä lippu. Suuri plussa oli oma ranta ja mukavat aurinkotuolit. Kissoja oli muutama mutta ne eivät häirinneet. Menisin uudelleen!

 
28.12.2018

Kirjoittanut Mirja A

Erinomainen hotelli aamupalalla

Loistava sijainti pääkadun ja rannan välissä. Oma hiekkaranta hotellin vieressä jossa ilmaiset aurinkotuolit. Hyvä hiekkaranta. Kylässä on vain pari katua ja hotelli on keskeisellä paikalla eli ranta- ja pääkadun ravintolat ja kylän muutamat kaupat ovat aivan vieressä. Ravintolatarjontaa on paljon ja ruoka on edullista ja erinomaista. Ei yöelämää. Toiminta keskittyy kirkkoaukion pariin kahvila-pubiin, mutta se riittää jos ei etsi vilkasta yöelämää. Aukiolla on mukava istuskella ja seurata paikallista menoa. Hotellissa on erittäin ystävällinen henkilökunta ja mikään toive ei ole liikaa. Baarin henkilökunta on mahtavaa eteenkin vaaleahiuksinen nainen. Huoneet ovat rannalle päin suoraan tai sivuttain ja osa huoneista vilkkaalle pääkadulle. Pääkadulla on kova liikenne läpi kylän. Huoneet ovat pienehköt ja parveke on pieni. Suihkukaappi on ahdas. Hyvä sänky. Hotelli on puhdas ja siisti, samoin huoneet. Siivoojat ansaitsevat myös kiitoksen. Uima-altaat olivat epäsiistit eikä niitä puhdistettu koko viikkomme aikana. Allasalueen muuten siistit. Aamupala oli mahtava. En suosittele allinclusivea jos kaipaat paikallista kreikkalaista ruokaa. Ruokaa on tarjolla usein, paljon ja monipuolisesti, mutta aito kreikkalaisuus puuttuu. Hotellissa on paljon brittejä ja ruoka on hyvin heidän makunsa mukaista. Juomat allinclusivessa ovat paikallisia ja eivät ehkä taivu niin hyvin suomalaiseen makuun. Limut ja olut ok. Paikallisissa ravintoloissa/baareissa juomat todella edullisia. Suosittelen hotellia kaiken muun paitsi uima-altaiden ja ruoan puolesta, mutta ne asiat on korjattavissa helposti kun ui meressä ja syö muualla. Tulemme takaisin aivan varmasti. Kiitos.

 
16.9.2018

Kirjoittanut Passenger815876

Syyskuussa 2018 lomailleet

Saavuimme hotellille yöllä. Hotellin kautta varatun kyydityksen hoiti kohtelias Michael. Olimme ilmoittaneet etukäteen myöhäisen saapumisemme ja hotellin väki oli ottanut sen hienosti huomioon varaamalla huoneisiimme runsaan yöpalan+viinipullon. Emme odottaneet sellaista ollenkaan! 😊 Olimme varanneet huoneet osittaisella merinäköalalla. Ensimmäisen yön kaksi kolmesta huoneesta ei vastannut tätä ja seuraavana aamuna henkilökunta tuli oma-aloitteisesti ehdottamaan huoneen vaihtoa. Hienoa! Saimme todella kivat huoneet. Henkilökunta oli muutenkin todella ystävällistä ja auttavaista. Kaikki hoitui mitä toivoimme. Ruoka oli hyvää ja sitä oli runsaasti! Ainoat parannusta kaipaavat seikat olivat, suppea all inclusive drinkkilista ja noutopöytään kuuluva jäätelö. Hotelli sijaitsee kauniilla rannalla. Uimaan mennessä saa hieman varoa isoja kiviä syvemmällä. Rannalla sai myös halutessaan hierontaa. Vapaita aurinkotuoleja sai välillä odotella, mutta pääsääntöisesti niitä oli tarjolla riittävästi. Hotellin terassin vierellä virtaa pieni joki, jossa hanhia ja ankkoja. Niitä hotellivieraat tykkäsivät syöttää ruokaillessaan terassilla. Kylä on rauhallinen ja pieni. Kauppoja ja ravintoloita kuitenkin kivasti ympärillä. Autovuokraamokin löytyy. Lyhyt matka Haniaan päiväretkelle. Voin suositella tätä hotellia! 😊