Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parisänky tai kaksi yhden hengen sänkyä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Wifi ja ilmastointi. Kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin ja mahdollisuus teen- ja vedenkeittoon. Espressokeitin (kapselit lisämaksusta). Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 17–22 neliötä
Soveltuu enintään: 1–4 hengelle.

Perhehuone

Tyylikkäästi sisustettuja perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovella yhdistetystä kahden hengen huoneesta. Perhehuoneissa yksi tai kaksi lisävuodetta. Osasta huoneita tulee lisävuoteiden kanssa ahtaita.

Huoneissa on tv ja puhelin. Pieni jääkaappi. Kahvin- ja vedenkeitin. Kattotuuletin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa amme/suihku ja wc, Huoneissa on kalustettu parveke, osasta rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Superior-huone

Viihtyisiä superior-huoneita, joissa on pieni pöytä ja tuolit sekä sohva. Satelliitti-tv ja puhelin. Pieni jääkaappi. Kahvin- ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, josta rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 27-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle