Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parisänky tai kaksi yhden hengen sänkyä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Wifi ja ilmastointi. Kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin ja mahdollisuus teen- ja vedenkeittoon. Espressokeitin (kapselit lisämaksusta). Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 17–22 neliötä
Soveltuu enintään: 1–4 hengelle.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuone, jotka koostuvat kahdesta kahden hengen huoneesta. Rajoitettu merinäköala. Väliovi huoneiden välissä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin huoneessa. Perhehuoneissa yksi tai kaksi lisävuodetta. Osasta huoneita tulee lisävuoteiden kanssa ahtaita. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Molemmissa huoneissa tv satelliittikanavilla, jääkaappi, veden- ja kahvin keittomahdollisuus, espressokone (kapselit lisämaksusta), kattotuuletin, hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella tai terassilla ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Pieni pöytä ja tuolit sekä sohva. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja veden keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 27-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle