Almyrida Village

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue muuten viihtyisä, aurinkotuolit kevyitä/kiikkeriä. Pieni lapsi viihtyy hyvin allasaluee...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 326 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Matka Kreetalle ja Almyrida Villageen tarjoaa kaikki edellytykset upeaan lomaan. Hotellissa on suuri uima-allas erillisellä lastenosiolla, mitä ympäröivät aurinkotuolit ja -varjot. Suuressa altaassa on vesiliukumäki ja lastenaltaassa on kaksi pienempää vesiliukumäkeä. Hotellissa on allasbaari, jossa tarjoillaan kylmiä juomia. Rannallaon aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan buffetaamiainen, lounas ja illallinen. Mauissa yhdistyy perinteinen kreikkalainen ruoka skandinaavisin vivahtein.

Maksuton wifi koko hotellilla (nopeus saattaa vaihdella). Kaksi tenniskenttää maksutta, varusteiden vuokra lisämaksusta.

Hotelli koostuu useista kaksikerroksisista rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet hotellin puutarhaan. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä. Bussit eivät pääse kunnolla hotellille asti, joten bussit saattavat jättää vieraat päätielle, josta viimeisen matkan hotellille voi kulkea taksilla.

Noin 500 metriä keskustaan ja Almyridan rannalle. Naapurikylä Kalivekseen noin 5 kilometriä. Paikallisbussi, jolla pääset Hanian kaupunkiin (noin 20 kilometriä itään) kulkee noin 300 metrin päästä hotellilta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.00
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00
  • Jäätelöä allasbaarissa klo 11.00-18.00
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 11.00-22.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 paluupäivänä.

Hotellit Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai rentoudu spa-hoidoissa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Kiani Beach Resort

Matala ranta, ihanat lastenaltaat, suuri leikkipaikka ja All Inclusive tekevät Kiani Beach Resortista loistavan kohteen lapsiperheille. Suosittu allasalue tarjoaa panoraamanäkymät merelle ja aivan sen vieressä on lasten rakastama leikkipaikka.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ole tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.

Kalives Beach

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.