Almyrida Village

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1-2 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmen hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle, joista 2 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Iso allasalue ja rauhallisuus. Ei remuavaa teiniporukkaa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 240 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Matka Kreetalle ja Almyrida Villageen tarjoaa kaikki edellytykset upeaan lomaan. Hotellissa on suuri uima-allas erillisellä lastenosiolla, mitä ympäröivät aurinkotuolit ja -varjot. Suuressa altaassa on vesiliukumäki ja lastenaltaassa on kaksi pienempää vesiliukumäkeä. Hotellissa on allasbaari, jossa tarjoillaan kylmiä juomia. Rannallaon aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan buffetaamiainen, lounas ja illallinen. Mauissa yhdistyy perinteinen kreikkalainen ruoka skandinaavisin vivahtein.

Maksuton wifi koko hotellilla (nopeus saattaa vaihdella). Kaksi tenniskenttää maksutta, varusteiden vuokra lisämaksusta.

Hotelli koostuu useista kaksikerroksisista rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet hotellin puutarhaan. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä. Bussit eivät pääse kunnolla hotellille asti, joten bussit saattavat jättää vieraat päätielle, josta viimeisen matkan hotellille voi kulkea taksilla.

Noin 500 metriä keskustaan ja Almyridan rannalle. Naapurikylä Kalivekseen noin 5 kilometriä. Paikallisbussi, jolla pääset Hanian kaupunkiin (noin 20 kilometriä itään) kulkee noin 300 metrin päästä hotellilta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.00
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00
  • Jäätelöä allasbaarissa klo 11.00-18.00
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10.30-22.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 paluupäivänä.

Hyvä tietää

Rappusia ja korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä.

Hotellit Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai rentoudu spa-hoidoissa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Kiani Beach Resort

Matala ranta, ihana lastenallas ja suuri leikkipaikka tekevät Kiani Beach Resortista ihanteellisen lapsiperheille. Suurelta ja suositulta allasalueelta avautuu hulppeat maisemat merelle ja leikkipaikka on lapsien rakastama.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ole tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.