Almyrida Village

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1-2 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmen hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle, joista 2 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,3 10:stä
Perustuu 34 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 170 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Matka Kreetalle ja Almyrida Villageen tarjoaa kaikki edellytykset upeaan lomaan. Hotellissa on suuri uima-alla erillisellä lastenosiolla, mitä ympäröivät aurinkotuolit ja -varjot. Hotellissa on allasbaari, jossa tarjoillaan kylmiä juomia. Rannallaon aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan buffetaamiainen, lounas ja illallinen. Mauissa yhdistyy perinteinen kreikkalainen ruoka skandinaavisin vivahtein.

Maksuton wifi koko hotellilla (nopeus saattaa vaihdella). Kaksi tenniskenttää maksutta, varusteiden vuokra lisämaksusta. Hotellin ylläpitämä lastenkerho englanninkielisen henkilökunnan johdolla 4-12 -vuotiaille lapsille.

Hotelli koostuu useista kaksikerroksisista rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet hotellin puutarhaan. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä.

Noin 500 metriä keskustaan ja Almyridan rannalle. Naapurikylä Kalivekseen noin 5 kilometriä. Paikallisbussi, jolla pääset Hanian kaupunkiin (noin 20 kilometriä itään) kulkee noin 500 metrin päästä hotellilta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.00
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00
  • Välipaloja allasbaarissa klo 11.30-14.30
  • Jäätelöä allasbaarissa klo 11.00-18.00
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10.30-22.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 paluupäivänä.

Hyvä tietää

Rappusia ja korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä.

Hotellit Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai keilaamassa tai rentoudu hotellin spassa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Kalives Beach

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.

Kiani Beach Resort

Matala ranta, lastenallas ja merirosvolaiva leikkipaikkana tekevät Kiani Beach Resortista ihanteellisen lapsiperheille. Suurelta ja suositulta allasalueelta avautuu hulppeat maisemat merelle ja leikkipaikka on lapsien rakastama.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ol e tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.