Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Osa ulkotiloista merelle päin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 12-14 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kolmen hengen huone

Kolmen hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla.. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla. Osa ulkotiloista merelle päin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla merelle päin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Leveä vuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme tai suihku sekä wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.