Thamirakis Studios

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ole tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Suurempia yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Neliö neljällä tavallisella vuoteella 4-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä rantaa ja oma sisäänkäynti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 54 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Thamirakis Studios on yksinkertaisempi huoneistohotelli, joka koostuu kahdesta osasta, Thamirakis Studiosista ja Thamiris. Hotelli sijaitsee Kalives Beachillä Kreetalla. Jos varaat yksiö, joko majoitut Thamirakis Studiosin tai Thamirisin puolella, ja jos varaat suuremman yksiön, kaksion tai neljän huoneen huoneiston, majoitut Thamarisin puolella.

Hiekka-/pikkukiviranta sijaitsee lähes suoraan hotellin ulkopuolella. Maksuttomia aurinkotuoleja rannalla sekä rajoitettu määrä aurinkovarjoja lainattavissa.

Thamirisin vastaanotto on avoinna klo 08.00-22.00 Thamiris Studiosissa ei ole kiinteitä aukioloaikoja. Risteävää liikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osasta huoneistoista. Noin 150 metrin päässä hotellilta on pieni elintarvikekauppa, isompi kauppa sijaitsee noin 1 kilometrin päässä. Paikallinen vihannesmyymälä ja kylän lihakauppa ovat kävelyetäisyydellä. Kalivesin keskustassa on paljon tavernoja, kahviloita ja baareja. Vain 100 metrin päässä on paikallisbussipysäkki. Mikäli vuokraat auton, löytyy parkkipaikka noin 100 metrin päässä Thamirakis Studiosilta.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai rentoudu spa-hoidoissa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Kiani Beach Resort

Matala ranta, ihanat lastenaltaat, suuri leikkipaikka ja All Inclusive tekevät Kiani Beach Resortista loistavan kohteen lapsiperheille. Suosittu allasalue tarjoaa panoraamanäkymät merelle ja aivan sen vieressä on lasten rakastama leikkipaikka.

Almyrida Village

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.

Kalives Beach

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.