Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Huoneistot sijaitsevat Thamirisissa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle hengelle. Minikeittiö jossa jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Neliö, 4 vuodetta

Neljän huoneen huoneisto jossa parveke tai terassi. Huoneistot sijaitsevat Thamirisissa. Kolme makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Yhdessä makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Suurehko yksiö

Suurempia yksiöitä, joissa on maaterassi ja merinäköala. Huoneet sijaitsevat Thamirisissa. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai terassilla. Huoneistot sijaitsevat Thamirakis Studiosissa tai Thamirisin puolella. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö jossa jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.