Candia Park Village

  • Mukava allasalue
  • Huoneistoja koko perheelle
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Candia Park Village sijaitsee rauhallisella alueella Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, ja huoneistot sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue ja kaksi rantaa. Tämä hotelli sopii koko perheelle!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle. Suurehkoja kaksioita 2-6 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uima-altaat, ranta, näkymät, sijainti, hotellialueen siisteys, kauniit kukat ja talot
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1089 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Candia Park Village on pidetty perhehotelli rauhallisella sijainnilla Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu kreetalaiseen tyyliin ja muistuttaa pientä kylää, jonka bungalow-tyyliset rakennukset sijaitsevat rinteessä joka johtaa merelle. Hotellilta on kaunis näkymä Agios Nikolaoksen lahdelle.

Allasalueella on kaksi allasta sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. sekä pyyhepalvelu. Allasbaari. Kaksi yksityistä rantaa, jonne johtaa portaat. Toinen rannoista hiekkaa ja toinen kiveä.

Kaksi ravintolaa. Agapissa tarjoillaan buffetaamiainen ja a la carte-menu illallisella. Taverna Fili on lähellä allasaluetta ja tarjoilee yksinkertaisia annoksia lounaalla ja illallisella. Kaksi baaria.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pöytätennis, darts ja koripallo. Tennistä lisämaksusta. Rannalla vesiurheilulajeja lisämaksusta. Leikkipaikka. Hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho. Minimarketti ja matkamuistomyymälä. Mahdollisuus pestä pyykkejä itse. Hotellialueella on kellotorni, jonka kello soi joka tunti klo 9-14 ja 18-21. Hotellialueella portaita ja korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksullisen aamiaispöydän, lapset (2-11 vuotta) syövät ilmaiseksi.

Hyvä tietää

  • Hotellialueella on kellotorni, joka soi tunnin välein klo 9.00-14.00 ja 18.00-21.00.
  • Portaita ja korkeuseroja hotellialueella.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa