Candia Park Village

 • Mukava allasalue
 • Huoneistoja koko perheelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Candia Park Village sijaitsee rauhallisella alueella Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, ja huoneistot sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue ja kaksi rantaa. Tämä hotelli sopii koko perheelle!

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle. Superior-kaksioita 2-6 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 14 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1260 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Candia Park Village on pidetty perhehotelli rauhallisella sijainnilla Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu kreetalaiseen tyyliin ja muistuttaa pientä kylää, jonka bungalow-tyyliset rakennukset sijaitsevat rinteessä joka johtaa merelle. Hotellilta on kaunis näkymä Agios Nikolaoksen lahdelle.

Allasalueella on kaksi allasta sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. sekä pyyhepalvelu. Allasbaari. Kaksi yksityistä rantaa, jonne johtaa portaat. Toinen rannoista hiekkaa ja toinen kiveä.

Kaksi ravintolaa. Agapissa tarjoillaan buffetaamiainen ja a la carte-menu illallisella. Taverna Fili on lähellä allasaluetta ja tarjoilee yksinkertaisia annoksia lounaalla ja illallisella. Kaksi baaria.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pöytätennis, darts ja koripallo. Tennistä lisämaksusta. Rannalla vesiurheilulajeja lisämaksusta. Leikkipaikka. Hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho 4-12 vuotiaille. Minimarketti ja matkamuistomyymälä. Mahdollisuus pestä pyykkejä itse. Hotellialueella on kellotorni, jonka kello soi joka tunti klo 9-14 ja 18-21. Hotellialueella portaita ja korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä
 • Puolihoito

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.00 ja illallinen klo 19.00-21.30.

Aikuisten ostaessa lisämaksullisen aamiaispöydän, lapset (2-11 vuotta) syövät ilmaiseksi.

Hyvä tietää

 • Hotellialueella on kellotorni, joka soi tunnin välein klo 9.00-14.00 ja 18.00-21.00.
 • Portaita ja korkeuseroja hotellialueella.
 • Paikallisliikennettä

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Agios Nikolaos

9 Muses

9 Muses-huoneistohotellissa asut lähellä niin rantaa kuin hurmaavaa Agios Nikolaoksen keskustaa. Kaikissa kaksioissa on kaunis merinäkymä.

Lato

Hotelli Lato sijaitsee aivan Agios Nikolaoksen ulkopuolella Kreetalla. Noin 25 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee kaupungin keskusta, ja hotellin kattoterassilta on upeat maisemat Mirobellon lahdelle, ja iltaisin voit ihastella valaistua Agios Nikolaoksen kaupunkia.

Minos Palace Hotel & Suites

Minos Palace Hotel & Suites sijaitsee niemenkärjessä Agios Nikolaosin kaupungissa Kreetalla. Kauniisti sisustetussa hotellissa hyvä olo ja hyvinvointi on otettu vahvasti huomioon, ja hotellin terveellinen ruoka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Ylellisyyttä lomaan tuovat infinity-allas sekä yksityinen hiekkaranta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.