Lato

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Lato sijaitsee aivan Agios Nikolaoksen ulkopuolella Kreetalla. Noin 25 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee kaupungin keskusta, ja hotellin kattoterassilta on upeat maisemat Mirobellon lahdelle, ja iltaisin voit ihastella valaistua Agios Nikolaoksen kaupunkia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 573 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lato on mukava pieni hotelli Agios Nikolaoksen pohjoispuolella. Hotellilta on kauniit näkymät kaupunkiin sekä merelle, ja kävelymatka kaupungin keskustaan, johon pääsee myös paikallisbusseilla. Hotellissa on mukava allasalue, jossa on uima-allas sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, joka on avoinna koko päivän iltamyöhään asti, ja lounasaikaan allasbaarissa on tarjolla kevyitä aterioita.

Maksuton wifi koko alueella. 1,5 kilometriä Agios Nikolaoksen kaupunkiin. Bussipysäkki on noin 200 metrin päässä hotellista. 300 metriä kapealle Minos Beachin rannalle, jonne pääsee portaita pitkin. Päästäksesi rannalle on ylitettävä vilkas tie. 450 metrin päässä hotellista on Ammoudi Beachin ranta, jossa on myös ravintoloita, ruokakauppoja ja muutamia baareja. Tasoeroja ja portaita ennen hissiä. Matkatavarasäilytys ja suihku käytettävissä lähtöpäivänä uloskirjautumisen jälkeen.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.00.

Hotellit Agios Nikolaos

9 Muses

9 Muses-huoneistohotellissa asut lähellä niin rantaa kuin hurmaavaa Agios Nikolaoksen keskustaa. Kaikissa kaksioissa on kaunis merinäkymä.

Candia Park Village

Candia Park Village sijaitsee rauhallisella alueella Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, ja huoneistot sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue ja kaksi rantaa. Tämä hotelli sopii koko perheelle!

Minos Palace Hotel & Suites

Minos Palace Hotel & Suites sijaitsee niemenkärjessä Agios Nikolaosin kaupungissa Kreetalla. Kauniisti sisustetussa hotellissa hyvä olo ja hyvinvointi on otettu vahvasti huomioon, ja hotellin terveellinen ruoka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Ylellisyyttä lomaan tuovat infinity-allas sekä yksityinen hiekkaranta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel sijaitsee viehättävän Agios Nikolaoksen sydämessä Kreetalla. Hotelli sopii sinulle, joka haluat majoittua keskeisellä paikalla lähellä kaikki palveluita. Nurkan takaa löydät putiikkeja, ravintoloita ja pieniä rantoja. Paikallisbussilla pääset helposti tutustumaan kaupungin ulkopuolisiin rantoihin, ja suosittelemme vierailemaan myös Spinalongan saarella, eli entisessä spitaalisten siirtokunnasa.

Filia's Memories

Filia's Memories on pieni huoneistohotelli Agios Nikolaosin eteläpuolella. Hotellilta on kauniit maisemat merelle, vuoristoon ja Agios Nikolaosin eri osiin. Täällä majoi´tut valoisissa ja kauniissa huoneistoissa, ja kolmioihin merinäköalalla mahtuu helposti majoittumaan jopa kuusi henkeä.