Ikaros Art Hotel

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Ikaros Art Hotel sijaitsee viehättävän Agios Nikolaoksen sydämessä Kreetalla. Hotelli sopii sinulle, joka haluat majoittua keskeisellä paikalla lähellä kaikki palveluita. Nurkan takaa löydät putiikkeja, ravintoloita ja pieniä rantoja. Paikallisbussilla pääset helposti tutustumaan kaupungin ulkopuolisiin rantoihin, ja suosittelemme vierailemaan myös Spinalongan saarella, eli entisessä spitaalisten siirtokunnasa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 5 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 63 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Keskeisellä paikalla Agios Nikolaoksessa sijaitseva Ikaros Art Hotel on hyvä hotelli lähellä kaikkia kaupungin palveluita. Se on erinomainen tukikohta seikkailuillesi Kreetan saarella, ja päivän päätteeksi voit palata nauttimaan illasta Agioksessa.

Aamiainen tarjoillaan hotellin aamiaishuoneessa. Hotellin kattoterassilla on baari, josta on kaunis näkymä kaupunkiin ja merelle. Aulassa on myös baari.

Maksuton wifi koko hotellissa. Tallelokero vastaanotossa. Hiustenkuivaajia voi lainata pyynnöstä vastaanotosta. Noin 150 metrin päässä Kitroplatian rannasta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Hotellit Agios Nikolaos

9 Muses

9 Muses-huoneistohotellissa asut lähellä niin rantaa kuin hurmaavaa Agios Nikolaoksen keskustaa. Kaikissa kaksioissa on kaunis merinäkymä.

Candia Park Village

Candia Park Village sijaitsee rauhallisella alueella Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, ja huoneistot sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue ja kaksi rantaa. Tämä hotelli sopii koko perheelle!

Lato

Hotelli Lato sijaitsee aivan Agios Nikolaoksen ulkopuolella Kreetalla. Noin 25 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee kaupungin keskusta, ja hotellin kattoterassilta on upeat maisemat Mirobellon lahdelle, ja iltaisin voit ihastella valaistua Agios Nikolaoksen kaupunkia.

Minos Palace Hotel & Suites

Minos Palace Hotel & Suites sijaitsee niemenkärjessä Agios Nikolaosin kaupungissa Kreetalla. Kauniisti sisustetussa hotellissa hyvä olo ja hyvinvointi on otettu vahvasti huomioon, ja hotellin terveellinen ruoka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Ylellisyyttä lomaan tuovat infinity-allas sekä yksityinen hiekkaranta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Filia's Memories

Filia's Memories on pieni huoneistohotelli Agios Nikolaosin eteläpuolella. Hotellilta on kauniit maisemat merelle, vuoristoon ja Agios Nikolaosin eri osiin. Täällä majoi´tut valoisissa ja kauniissa huoneistoissa, ja kolmioihin merinäköalalla mahtuu helposti majoittumaan jopa kuusi henkeä.