Minos Palace Hotel & Suites

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Minos Palace Hotel & Suites sijaitsee niemenkärjessä Agios Nikolaosin kaupungissa Kreetalla. Kauniisti sisustetussa hotellissa hyvä olo ja hyvinvointi on otettu vahvasti huomioon, ja hotellin terveellinen ruoka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Ylellisyyttä lomaan tuovat infinity-allas sekä yksityinen hiekkaranta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Suurempia kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita bungaloweissa 2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle. Superior juniorsviittejä 2 hengelle. Deluxe juniorsviittejä 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 951 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Minos Palace Hotel & Suites on mukava ja kaunis hotelli upeilla merimaisemilla. Täällä voit rentoutua ja nauttia hotellin monipuolisista palveluista. Hotellilla on suuri maustepuutarha ja hotellin alueella järjestetään useita aktiviteetteja kuten viininmaistajaisia ja retkiä Kritsassa sijaitsevaan leipomoon, jossa vanhoja leivontaperinteitä pidetään yhä yllä.

Hotellilla on suuri allasalue ja infinity-allas, sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, bali-sängyt sekä allaspyyhkeet. Allasalueelta on myös uskomattoman kauniit auringonlaskumaisemat. Hotellin yksityisellä hiekkarannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Ympäri hotellialuetta on myös riippumattoja, joissa voit nauttia lomatunnelmasta.

Hotellin ravintola Amalthea tarjoaa aamiaista ja illallista, ja ruoissa korostuu välimerellisten keittiöiden maut - ja kaupan päälle saat vielä upeat merimaisemat. Veden äärellä sijaitseva The Inblu All day Bar Restaurant on avoinna lounaasta myöhään iltaan, ja täällä pääset nauttimaan paikallisia annoksia ja kalaherkkuja. Bacchus Lounge Bar on mukava baari, joka on avoinna iltapäivästä iltamyöhään, ja josta on saatavilla hyviä juomia sekä yksinkertaisempia välipaloja. Island Bar tarjoaa drinkkejä, kahvia ja yksinkertaisia välipaloja iltapäivästä iltaan.

Tennistä, joogaa ja meditaatiota. Hotellin spassa voit nauttia ihanista hoidoista, hamamista, saunasta ja höyrysaunasta - lisämaksusta. Hotellilla on lainattavia pyöriä. Maastopyörät lisämaksusta.

Maksuton wifi koko alueella. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Bussipysäkki hotellin vieressä. Pysäköinti.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.30 ja illallinen klo 19.00-21.30. Aikainen aamiainen, klo 05.00-07.00, saatavilla pyynnöstä.

Hyvä tietää

  • Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella, esimerkiksi yksityisellä rannalla.
  • Hissi vain päärakennuksessa.

Hotellit Agios Nikolaos

Vasia Ormos

Hotelli Vasia Ormos sijaitsee viihtyisän Agios Nikolaoksen reunamilla ja sopii aikuiseen tunnelmaan. Nauti lomapäivästä viihtyisällä allasalueella tai rannalla, joka sijaitsee hotellin lähellä. Hotellissa on myös kaksi ravintolaa, kuntosali ja erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja.

9 Muses

9 Muses-huoneistohotellissa asut lähellä niin rantaa kuin hurmaavaa Agios Nikolaoksen keskustaa. Kaikissa kaksioissa on kaunis merinäkymä.

Candia Park Village

Candia Park Village sijaitsee rauhallisella alueella Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, ja huoneistot sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue ja kaksi rantaa. Tämä hotelli sopii koko perheelle!

Lato

Hotelli Lato sijaitsee aivan Agios Nikolaoksen ulkopuolella Kreetalla. Noin 25 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee kaupungin keskusta, ja hotellin kattoterassilta on upeat maisemat Mirobellon lahdelle, ja iltaisin voit ihastella valaistua Agios Nikolaoksen kaupunkia.