Minos Palace Hotel & Suites

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Minos Palace Hotel & Suites sijaitsee niemenkärjessä Agios Nikolaosin kaupungissa Kreetalla. Kauniisti sisustetussa hotellissa hyvä olo ja hyvinvointi on otettu vahvasti huomioon, ja hotellin terveellinen ruoka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Ylellisyyttä lomaan tuovat infinity-allas sekä yksityinen hiekkaranta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Suurempia kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita bungaloweissa 2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle. Superior juniorsviittejä 2 hengelle. Deluxe juniorsviittejä 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaikki. Ystävällinen henkilökunta, rauhallinen alue, kaunis ympäristö, oma ranta, hieno allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1021 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Minos Palace Hotel & Suites on mukava ja kaunis hotelli upeilla merimaisemilla. Täällä voit rentoutua ja nauttia hotellin monipuolisista palveluista. Hotellilla on suuri maustepuutarha ja hotellin alueella järjestetään useita aktiviteetteja kuten viininmaistajaisia ja retkiä Kritsassa sijaitsevaan leipomoon, jossa vanhoja leivontaperinteitä pidetään yhä yllä.

Hotellilla on suuri allasalue ja infinity-allas, sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, bali-sängyt sekä allaspyyhkeet. Allasalueelta on myös uskomattoman kauniit auringonlaskumaisemat. Hotellin yksityisellä hiekkarannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Ympäri hotellialuetta on myös riippumattoja, joissa voit nauttia lomatunnelmasta.

Hotellin ravintola Amalthea tarjoaa aamiaista ja illallista, ja ruoissa korostuu välimerellisten keittiöiden maut - ja kaupan päälle saat vielä upeat merimaisemat. Veden äärellä sijaitseva The Inblu All day Bar Restaurant on avoinna lounaasta myöhään iltaan, ja täällä pääset nauttimaan paikallisia annoksia ja kalaherkkuja. Bacchus Lounge Bar on mukava baari, joka on avoinna iltapäivästä iltamyöhään, ja josta on saatavilla hyviä juomia sekä yksinkertaisempia välipaloja. Island Bar tarjoaa drinkkejä, kahvia ja yksinkertaisia välipaloja iltapäivästä iltaan.

Tennistä, joogaa ja meditaatiota. Hotellin spassa voit nauttia ihanista hoidoista, hamamista, saunasta ja höyrysaunasta - lisämaksusta. Hotellilla on lainattavia pyöriä. Maastopyörät lisämaksusta.

Maksuton wifi koko alueella. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Bussipysäkki hotellin vieressä. Pysäköinti.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.30 ja illallinen klo 19.00-21.30. Aikainen aamiainen, klo 05.00-07.00, saatavilla pyynnöstä.

Hyvä tietää

  • Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella, esimerkiksi yksityisellä rannalla.
  • Hissi vain päärakennuksessa.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Agios Nikolaos

9 Muses

Hotelli 9 Musesissa olet lähellä sekä rantaa että viehättävän Agios Nikolaoksen pikkukaupungin keskustaa. Täällä omistaja Michalis Kokkinis pitää sinusta huolen lomasi aikana ja antaa mielellään hyviä vinkkejä kaupungista ja Kreetasta. Kaikista hotellin kahden huoneen huoneistoista on kaunis näköala merelle.

Candia Park Village

Candia Park Village sijaitsee rauhallisella alueella Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, ja huoneistot sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue ja kaksi rantaa. Tämä hotelli sopii koko perheelle!

Lato

Hotelli Lato sijaitsee aivan Agios Nikolaoksen ulkopuolella Kreetalla. Noin 25 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee kaupungin keskusta, ja hotellin kattoterassilta on upeat maisemat Mirobellon lahdelle, ja iltaisin voit ihastella valaistua Agios Nikolaoksen kaupunkia.

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel sijaitsee viehättävän Agios Nikolaoksen sydämessä Kreetalla. Hotelli sopii sinulle, joka haluat majoittua keskeisellä paikalla lähellä kaikki palveluita. Nurkan takaa löydät putiikkeja, ravintoloita ja pieniä rantoja. Paikallisbussilla pääset helposti tutustumaan kaupungin ulkopuolisiin rantoihin, ja suosittelemme vierailemaan myös Spinalongan saarella, eli entisessä spitaalisten siirtokunnasa.

Filia's Memories

Filia's Memories on pieni huoneistohotelli Agios Nikolaosin eteläpuolella. Hotellilta on kauniit maisemat merelle, vuoristoon ja Agios Nikolaosin eri osiin. Täällä majoi´tut valoisissa ja kauniissa huoneistoissa, ja kolmioihin merinäköalalla mahtuu helposti majoittumaan jopa kuusi henkeä.

MGallery NIKO Seaside Resort

MGallery NIKO Seaside Resort on ylellinen ja kauniisti sisustettu hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa. Hotelli on Mirabello Bayssa aivan Kreetan viehättävimmän kaupungin, Agios Nikolaoksen, kupeessa. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 16 vuotta. Hotellin infinity-altaat tarjoavat hyvän paikan rentoutumiseen upeissa merimaisemissa. Syö pitkä aamiainen ja nauti ihana lounas Agioksen laiturilla, hemmottele itseäsi hotellin spassa ja päätä päivä hyvällä illallisella hotellissa.

Palazzo Arhontiko

Viihtyissä Palazzo Arhontikossa voit nauttia ranta- ja kaupunkilomasta yhdellä kertaa! Ranta sijaitsee heti hotellin ulkopuolella ja Agios Nikolaoksen tavernoihin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Tervetuloa!