Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviittejä, joissa on parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Sviitit sijaitsevat meren rannalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone minikeittiöllä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertaiset keittiövälineet. Leivänpaahdin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone suihkulla ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 henkilölle

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuutila sekä yhdistetty oleskelutila ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Parveke tai terassi. Leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40/60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksiot sijaitsevat toisessa rivissä mereltäpäin.Tilava parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Erillinen makuutila, yhdistetty minikeittiö ja oleskelutila. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus.Leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 henkilölle