Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviitit sijaitsevat ensimmäisessä rivissä mereltäpäin ja niissä on erillinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Yhdistetty minikeittiö ja oleskelutila, jossa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Kylpytakit ja -tohvelit. Kaikissa sviiteissä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Puhelin ja tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Maksuton wifi. Tilava parveke tai terassi, josta hieno näkymä Mirabellon lahdelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuutila sekä yhdistetty oleskelutila ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Puhelin ja tv. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40/60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksiot sijaitsevat toisessa rivissä mereltäpäin. Kylpytakit ja -tohvelit, näkymä merelle. Erillinen makuutila, yhdistetty minikeittiö ja oleskelutila. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Puhelin ja tv. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Tilava parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle

Tilavampi kaksio

Tilavia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Minikeittiöissä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Lisävuode vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Puhelin ja tv. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 henkilölle

Yksiö

Tilavia yksiöitä, joissa erillinen makuutila ja oleskelutila. Näkymä puutarhaan. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Puhelin ja tv. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Tilava parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 henkilölle