Kokemuksia Candia Park Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 24 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Tilava, siisti huoneisto, ihana näköala merelle, hyvät sängyt. Loistava ilmastointi. Tehokas siivous. Uudistettu kylpyhuone. Laaja allasalue ja oma ranta. Aina vapaita aurinkotuoleja. Ystävällinen henkilökunta. Monipuolinen aamiainen. Joka päivä eri tarjoilut päivällisellä, vaihtoehtoja riitti.
-
Hotelli oli kaikin tavoin odotusteni mukainen ja tiesin sen olevan kaukana keskustasta. Yksin en tohtinut taksilla sinne lähteä. Mietinkin, olisiko hotellilla mahdollista järjestää parina päivänä edestakainen kuljetus Agios Nikolaokseen? Siihen olisin mielelläni mukaan lähtenyt. Minimarketin matkamuistovalikoima oli hyvin suppea, ja nyt perhe sai tuliaisiksi vain karkkia lentokentän tax free myymälästä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-14


10 10:stä

+
Ihana "kylä". Lapsiperheille loistava kohde. Lapsen ruoka-aineallergiat rajoittaa vaihtoehtoja. Saimme loistavaa palvelua tämän asian kanssa. Asiakaspalvelu muutenkin mahtavaa.
-
Sängyt ja tyynyt kovia.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Candia Park Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

1425 arvostelua
Erinomainen
 
1039
Erittäin hyvä
 
315
Hyvä
 
54
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

16.9.2023

Kirjoittanut Päivi N

Ihana loma

Laajalle levittäytynyt hotellikylä, paljon korkeuseroja ja portaita, mutta aina löytyi vaihtoehto myös liuskan kautta kulkemiseen. Upea allasalue ja oma ranta, aina vapaita aurinkotuoleja ja varjoja. Rantapyyhkeet, jotka sai vaihtaa päivittäin. Päivällisen tarjonta vaihtui joka päivä, runsas aamiainen. Tilava huoneisto, uusittu kylpyhuone, tehokas ilmastointi kaksion molemmissa huoneissa. Siivous toimi erinomaisen tehokkaasti. Spassa ihana henkilökunta ja loistava hieroja Efi.

 
3.8.2019

Kirjoittanut Kreetafani1

Nice place for grandchildren

Tämä oli hyvä kokemus. Taaperot ja me isommat tykkäsimme altaista ja leikkimahdollisuuksista. Sijainti ei niin hyvä, mutta bussilla pääsi kaupunkiin ja kävelemällä vaihtoehtoisiin ruokapaikkoihin. Palvelut myös pelasivat kaikin puolin ja siistiä oli.

 
15.11.2018

Kirjoittanut JoukoH35 Oulu, Suomi

Mukava hotelli

Hyvää: sijainti, uimaranta, allasalue, ravintolassa hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa, jonka sai myös kotipakettiin. Huonoa: sijainti sikäli, että vaatii autoa mikäli aikoo käydä hotellialueen ulkopuolella. Huoneissa kulumisen jälkiä ja todella vaatimaton keittiövarustus huoneistohotelliksi. Ei edes mikroaaltouunia.

 
3.3.2014

Kirjoittanut slartybardfarst tarn

Kyläparatiisi

Hotelli oli todella hyvä todella tilavine majoituksineen. Mutta siellä oli muurahaisia jotka pääsivät sisälle, ja kylpyhuone oli vähän likainen. Siellä oli hyviä uima-altaita ja mukava ravintola ja internet-kahvila. Kaiken kaikkiaan se oli todella hyvä. PS. Siirryimme ylimmän kerroksen huoneistoon.

 
2.11.2023

Kirjoittanut CFN1979

Wonderful vacation in a family friendly resort

This is a very nice resort. Perfect for families with children. Very friendly personal. Modern tasteful Spa with excellent treatment. Eleana gave me a beautiful massage. Very nice and kind person. We will come back!