Kokemuksia Candia Park Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 31 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Tunnelma, persoonallisuus, siisteys
-
Iltaohjelmaa enemmän. Pitkä matka keskustaan/palveluihin

Vahvistettu asiakas: 2024-07-08


10 10:stä

+
Lapsenlapsen ruoka-aineallergiat oteettiin loistavasti huomioon <3
-
Kaikki hyvin

Vahvistettu asiakas: 2024-06-10


9 10:stä

+
Tilava, siisti huoneisto, ihana näköala merelle, hyvät sängyt. Loistava ilmastointi. Tehokas siivous. Uudistettu kylpyhuone. Laaja allasalue ja oma ranta. Aina vapaita aurinkotuoleja. Ystävällinen henkilökunta. Monipuolinen aamiainen. Joka päivä eri tarjoilut päivällisellä, vaihtoehtoja riitti.
-
Hotelli oli kaikin tavoin odotusteni mukainen ja tiesin sen olevan kaukana keskustasta. Yksin en tohtinut taksilla sinne lähteä. Mietinkin, olisiko hotellilla mahdollista järjestää parina päivänä edestakainen kuljetus Agios Nikolaokseen? Siihen olisin mielelläni mukaan lähtenyt. Minimarketin matkamuistovalikoima oli hyvin suppea, ja nyt perhe sai tuliaisiksi vain karkkia lentokentän tax free myymälästä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-14


10 10:stä

+
Ihana "kylä". Lapsiperheille loistava kohde. Lapsen ruoka-aineallergiat rajoittaa vaihtoehtoja. Saimme loistavaa palvelua tämän asian kanssa. Asiakaspalvelu muutenkin mahtavaa.
-
Sängyt ja tyynyt kovia.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Candia Park Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

1471 arvostelua
Erinomainen
 
1080
Erittäin hyvä
 
320
Hyvä
 
56
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

16.9.2023

Kirjoittanut Päivi N

Ihana loma

Laajalle levittäytynyt hotellikylä, paljon korkeuseroja ja portaita, mutta aina löytyi vaihtoehto myös liuskan kautta kulkemiseen. Upea allasalue ja oma ranta, aina vapaita aurinkotuoleja ja varjoja. Rantapyyhkeet, jotka sai vaihtaa päivittäin. Päivällisen tarjonta vaihtui joka päivä, runsas aamiainen. Tilava huoneisto, uusittu kylpyhuone, tehokas ilmastointi kaksion molemmissa huoneissa. Siivous toimi erinomaisen tehokkaasti. Spassa ihana henkilökunta ja loistava hieroja Efi.

 
3.8.2019

Kirjoittanut Kreetafani1

Nice place for grandchildren

Tämä oli hyvä kokemus. Taaperot ja me isommat tykkäsimme altaista ja leikkimahdollisuuksista. Sijainti ei niin hyvä, mutta bussilla pääsi kaupunkiin ja kävelemällä vaihtoehtoisiin ruokapaikkoihin. Palvelut myös pelasivat kaikin puolin ja siistiä oli.

 
15.11.2018

Kirjoittanut JoukoH35 Oulu, Suomi

Mukava hotelli

Hyvää: sijainti, uimaranta, allasalue, ravintolassa hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa, jonka sai myös kotipakettiin. Huonoa: sijainti sikäli, että vaatii autoa mikäli aikoo käydä hotellialueen ulkopuolella. Huoneissa kulumisen jälkiä ja todella vaatimaton keittiövarustus huoneistohotelliksi. Ei edes mikroaaltouunia.

 
3.3.2014

Kirjoittanut slartybardfarst tarn

Kyläparatiisi

Hotelli oli todella hyvä todella tilavine majoituksineen. Mutta siellä oli muurahaisia jotka pääsivät sisälle, ja kylpyhuone oli vähän likainen. Siellä oli hyviä uima-altaita ja mukava ravintola ja internet-kahvila. Kaiken kaikkiaan se oli todella hyvä. PS. Siirryimme ylimmän kerroksen huoneistoon.

 
9.7.2024

Kirjoittanut Vasia P

Εξαιρετικό ξενοδοχείο

Εξαιρετικό ξενοδοχείο, σε στυλ χωριού με πολλά φυτά και δέντρα και μεγάλη κεντρική πισίνα.Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικο, πεντακάθαρο δωμάτιο και καθαροί κοινόχρηστοι χώροι. Νόστιμο φαγητό με ποικιλία!!! Σίγουρα θα το ξανά προτιμήσω και θα το προτείνω σε φίλους και συγγενείς!