Kokemuksia Candia Park Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 26 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Uima-altaat, ranta, näkymät, sijainti, hotellialueen siisteys, kauniit kukat ja talot
-
Osa työntekijöistä ei olleet kovin hyviä tai halukkaita palvelemaan. Esim. uima-altaan baarissa tuntui muutama päivä, että häiritsimme työtä, jos halusimme jotain ostaa ja saimme vääriä tilauksiakin useamman kerran. Samoin hotellin aamupalalla oli vastaavaa häsellystä työntekijöillä välillä. Epämiellyttävin asia oli ampiaiset, joita vyöryi lsuma ensimmäisellä asmupalalla pöytäämme, eikä kukaan vierestä kävellyt tarjoilija sanonut mitään kun seisoimme ja ihmettelimme pöydän vieressä lasten kanssa, kun neljä ampiaista oli lapseni lautasella. Olisi voinut tarjota sisältä pöytää ja ohjata sinne ystävällisesti, kun siellä niitä oli, eikä sitä tiedetty

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Candia Park Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

1001 arvostelua
Erinomainen
 
684
Erittäin hyvä
 
261
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

3.8.2019

Kirjoittanut Kreetafani1

Nice place for grandchildren

Tämä oli hyvä kokemus. Taaperot ja me isommat tykkäsimme altaista ja leikkimahdollisuuksista. Sijainti ei niin hyvä, mutta bussilla pääsi kaupunkiin ja kävelemällä vaihtoehtoisiin ruokapaikkoihin. Palvelut myös pelasivat kaikin puolin ja siistiä oli.

 
15.11.2018

Kirjoittanut JoukoH35 Oulu, Suomi

Mukava hotelli

Hyvää: sijainti, uimaranta, allasalue, ravintolassa hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa, jonka sai myös kotipakettiin. Huonoa: sijainti sikäli, että vaatii autoa mikäli aikoo käydä hotellialueen ulkopuolella. Huoneissa kulumisen jälkiä ja todella vaatimaton keittiövarustus huoneistohotelliksi. Ei edes mikroaaltouunia.

 
3.3.2014

Kirjoittanut slartybardfarst tarn

Kyläparatiisi

Hotelli oli todella hyvä todella tilavine majoituksineen. Mutta siellä oli muurahaisia jotka pääsivät sisälle, ja kylpyhuone oli vähän likainen. Siellä oli hyviä uima-altaita ja mukava ravintola ja internet-kahvila. Kaiken kaikkiaan se oli todella hyvä. PS. Siirryimme ylimmän kerroksen huoneistoon.

 
28.4.2021

Kirjoittanut jwakeling Itä-Sussex, Yhdistynyt kuningaskunta

The Best place with the Best People

We visited Candia Park for the 6th Time. This place is truly amazing and the staff here are fantastic and can't wait to come back. We have stayed at other 5* hotels around the area but Candia Park is by far our favourite. Beautiful hotel, set in stunning grounds managed by lovely people. The food and service is wonderful. Love the pool and beach. We stayed in Sea Front apartment which had fantastic views and also had opportunity to stay in one of the new upgraded apartment which we loved and would recommend. We can't wait to return.

 
30.10.2020

Kirjoittanut MichaelaH474 Luzern, Sveitsi

Magical place

A beautiful magical spot on the sea. Family friendly, welcoming and uncomplicated. The place to go and having a real vacation from the moment arriving at the place. ....after all these years...still the place to spend u u forgettable days....!