Kambos Village G D'S Hotels

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan hiekkarantaa. Agia Marinan pääkatu sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä, josta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Myös naapurikylä Plataniakseen on vain lyhyt kävelymatka.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 4-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 137 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kambos Village G D'S Hotels on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Agia Marinan rannalta. Agia Marinan pääkadulla on monia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Myös Plataniaksen keskustaan on vain noin 900 metriä.

Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka sijaitsevat hotellin puutarhassa. Allasalueella on kaksi allasta, erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Allasbaari aivan uima-altaan vieressä, jossa on tarjolla erilaisia juomia. Hotellin ravintolassa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen, jotka tarjoillaan noutopöydästä ja klo 10.00-22.00 voit tilata ruokaa myös listalta.

Hierontaa, poreallas, sauna ja kuntosali - lisämaksusta. Lentopallo. Lapsille hotellilta löytyy pieni leikkihuone ja hotellin järjestämiä aktiviteetteja n. 5 kertaa viikossa.

Wifi (nopeus ja yhteys vaihtelee) vastaanotossa.

Hotellialueella rappusia. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 70 metrin päähän, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse. Paikallisliikenne saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusiveen lisämaksusta sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00
  • Iltapäiväkahvit, klo 16.00-17.00
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30
  • Jäätelöä, klo 10.00-22.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Atrion

Hotelli Atrion on pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aikuisten hotelli Atlantica Amalthia Beach Resort sijaitsee Agia Marinan ja Kato Stalosin lomakohteiden välissä Kreetalla. Täällä asut suoraan kauniin rannan yläpuolella, eikä rannan ja hotellin kolmen uima-altaan välillä ole monta askelta. Altailla pääset rentoutumaan mukaviin aurinkotuoleihin. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Nauti hyvästä aamiaispöydästä merinäköalalla, ja jos haluat lisää mukavuutta lomaan, voit lisätä puolihoidon.