Atrion

  • Hyvinhoidettu ja pidetty hotelli
  • Lähellä rantaa
  • Huoneistoja jopa 7 hengelle
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kolmioita 2–7 hengelle. Kolmioita alennetulla maatasolla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uima-allas ja allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 619 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atrion sijaitsee Agia Marinan keskustassa kävelyetäisyydellä rannasta ja palveluista. Nurmialue ja puutarha sekä pieni lasten leikkipaikka. Tilavalla allasalueella on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allas-/snackbaari.

Viihdettä muutamana iltana viikossa kuten musiikkia allasbaarissa ja kreetalainen ilta. A la carte-ravintola, joka on avoinna päivisin. Baari ja oleskelutila, jossa on tv.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu ja hierontaa lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on paljon portaita. 2 kilometriä Plataniakseen ja noin 9 kilometriä Hanian kaupunkiin. Paikallisliikennettä.

Vastuullisuus

Hotelli on sitoutunut tekemään strategisesti ja pitkäjänteisesti töitä vastuullisuuden eteen. Se on palkittu sertifikaatein Travelife Gold ja se on myös saanut ympäristömerkinnän Green Key. Hotelli kuuluu TripAdvisorin Green Leader-ohjelmaan arvonimellä Platinum Level Green Leader-hotelli.

Ateriat

Huoneistot: ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Kahden hengen huoneet: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaispöydän ja illallispöydän. Aamiaispöytä tarjoillaan klo 7:00-10:00 ja illallispöytä klo 19:00-21:00.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.