Atrion

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-7 hengelle. Kolmioita alennetulla maatasolla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen. Huoneistossa vedenkeitin, mikro ja jääkaappi, oma parveke. Siisteys myös Ok.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 705 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atrion sijaitsee Agia Marinan keskustassa kävelyetäisyydellä rannasta ja palveluista. Nurmialue ja puutarha sekä pieni lasten leikkipaikka. Tilavalla allasalueella on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allas-/snackbaari.

Viihdettä muutamana iltana viikossa kuten musiikkia allasbaarissa ja kreetalainen ilta. A la carte-ravintola, joka on avoinna päivisin. Baari ja oleskelutila, jossa on tv.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu ja hierontaa lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on paljon portaita. 2 kilometriä Plataniakseen ja noin 9 kilometriä Hanian kaupunkiin. Paikallisliikennettä.

Vastuullisuus

Hotelli on sitoutunut tekemään strategisesti ja pitkäjänteisesti töitä vastuullisuuden eteen. Se on palkittu sertifikaatein Travelife Gold ja se on myös saanut ympäristömerkinnän Green Key. Hotelli kuuluu TripAdvisorin Green Leader-ohjelmaan arvonimellä Platinum Level Green Leader-hotelli.

Ateriat

Huoneistot:

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä.
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Huoneet:
Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Puolihoito sisältää aamiaispöydän ja illallispöydän. Aamiaispöytä tarjoillaan klo 7.00-10.00 ja illallispöytä klo 19.00-21.00.

Hotellit Agia Marina

Atrion

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Iolida Star

Siisti ja suosittu huoneistohotelli, jolla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa, sekä mukava allasalue aurinkotuoleineen. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan hiekkarantaa. Agia Marinan pääkatu sijaitsee muutaman minuutin käelymatkan päässä, josta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Myös naapurikylä Plataniakseen on vain lyhyt kävelymatka.

Ilianthos Village

Ilianthos Village sijaitsee aivan rannalla Agia Marinassa Kreetalla. Täällä voit viettää lomapäiviä hotellin vastapäisellä hiekkarannalla tai allasalueella, josta on näkymät merelle. Majoitu mukavissa huoneistoissa, joihin mahtuu jopa 6 ihmistä.