Atrion

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotelli Atrion on pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-3/1-4 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle, 2-5 hengelle/2-6 hengelle/2-7 hengelle. Kolmioita alennetulla maatasolla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hinta ja se kun on pääkadun ja meren vieressä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 719 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atrion sijaitsee Agia Marinan keskustassa kävelyetäisyydellä rannasta ja palveluista. Nurmialue ja puutarha. Tilavalla allasalueella on suuri uima-allas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allas-/snackbaari.

Viihdettä muutamana iltana viikossa kuten musiikkia allasbaarissa ja kreetalainen ilta. A la carte-ravintola, joka on avoinna päivisin. Baari ja oleskelutila, jossa on tv.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on paljon portaita. 2 kilometriä Plataniakseen ja noin 9 kilometriä Hanian kaupunkiin. Paikallisliikennettä.

Vastuullisuus

Hotelli on sitoutunut tekemään strategisesti ja pitkäjänteisesti töitä vastuullisuuden eteen. Se on palkittu sertifikaatein Travelife Gold ja se on myös saanut ympäristömerkinnän Green Key. Hotelli kuuluu TripAdvisorin Green Leader-ohjelmaan arvonimellä Platinum Level Green Leader-hotelli.

Ateriat

Huoneistot:

  • Ei aterioita

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Huoneet:
Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Aamiaispöytä tarjoillaan klo 7.00-10.00 ja illallispöytä klo 19.00-21.30.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2025 et voi vielä varata superior-huoneita.

Hotellit Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan hiekkarantaa. Agia Marinan pääkatu sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä, josta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Myös naapurikylä Plataniakseen on vain lyhyt kävelymatka.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aikuisten hotelli Atlantica Amalthia Beach Resort sijaitsee Agia Marinan ja Kato Stalosin lomakohteiden välissä Kreetalla. Täällä asut suoraan kauniin rannan yläpuolella, eikä rannan ja hotellin kolmen uima-altaan välillä ole monta askelta. Altailla pääset rentoutumaan mukaviin aurinkotuoleihin. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Nauti hyvästä aamiaispöydästä merinäköalalla, ja jos haluat lisää mukavuutta lomaan, voit lisätä puolihoidon.