Huoneet

Kahden hengen huone

Mukavia kahden hengen huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Maksuton jääkaappi. Suihku ja wc. Parveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17–23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Osaan huoneistoista saa sijattua lisävuoteet. Huoneistoissa on keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja pelkistetty keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke, maatason alapuolella oleva parveke tai maaterassi. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 27–31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1–4 hengelle.

Kolmio

Pienissä kolmioissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Osaan huoneistoista saa sijattua lisävuoteet. Huoneesta tulee lisävuoteen kanssa ahdas. Huoneistoissa on keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja pelkistetty keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osa allasnäkymällä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 38–51 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle/2-6 hengelle/2-7 hengelle.

Kolmio alennetulla maatasolla

Kolmioita alennetulla maatasolla kahdella erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja keittiöllä. Lisvuodemahdollisuus kahdesta vuoteesta ja toinen lisävuoteista sijaitsee makuuhuoneessa. Keittolevyt, vedenkeitin, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Osassa huoneistoja maaterassi, osassa ei ulkotilaa. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 37-44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on minikeittiö. Osaan huoneistoista saa sijattua lisävuoteet. Huoneistoissa on keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi, kahvinkeitin ja pelkistetty keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke, maatason alapuolella oleva parveke tai maaterassi. Osassa huoneistoja on käveltävä ylös muutama rappunen ulkotilaan mentäessä. Siivous 6 kertaa/viikko. Osaan huoneistoja kuljettaessa on useampia rappusia huoneistoon kuljettaessa.

Huonekoko: noin 15-22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1–3 hengelle.