Kaksio

Kahden huoneen huoneisto, jossa parveke tai maaparveke, osasssa näkymä uima-altaalle. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan tai yhden hengen vuoteeseen. Minikeittiössä keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27–31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1–4 hengelle.

Kolmio

Kolmio jossa on parveke tai maaparveke, osassa näköala uima-altaalle. Kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Joissakin kolmioissa yksi makuuhuone on pieni. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta molemmissa makuuhuoneissa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla tai yhden hengen vuoteilla. Jos kaikki lisävuoteet ovat käytössä, huoneistosta tulee ahdas. Minikeittiössä keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38–51 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle/2-6 hengelle/2-7 hengelle.

Kolmio alennetulla maatasolla

Kolmioita alennetulla maatasolla kahdella makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja keittiöllä. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuoteesta ja toinen lisävuoteista sijaitsee makuuhuoneessa. Keittolevyt, vedenkeitin, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Osassa huoneistoja maaterassi, osassa ei ulkotilaa. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 37-44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on minikeittiö. Osaan huoneistoista saa sijattua lisävuoteet. Huoneistoissa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi, kahvinkeitin ja pelkistetty keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke, maatason alapuolella oleva parveke tai maaterassi. Osassa huoneistoja on käveltävä ylös muutama rappunen ulkotilaan mentäessä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Osaan huoneistoja kuljettaessa on useampia rappusia. Osassa huoneistoja maaterassilla on muutamia rappusia ulkotilaan kuljettaessa.

Huonekoko: noin 15-22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1–3 hengelle.