Kokemuksia Atrion -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 613 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Rauhallinen ja viihtyisä hotelli. Sijainti sopivasti lähellä rantaa. Uima-altaan vesi oli uimalämpöistä! Se oli huippu. Henkilökunta oli ystävällistä.
-
Vähän pehmeämmät sängyt olis kiva tai petari.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


8 10:stä

+
Siisti, avara ja nykyaikainen huoneistohotelli. Henkilökunta oli erittäin avuliasta.
-
Huoneistossa ei ollut kuin neljä kahvikuppia, kolme lautasta ja neljä lasia. Ei tiskiauneita tai harjoja/sieniä. Siivoja ei pessyt astioita kertaakaan viikon aikana.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


8 10:stä

+
Kompakti, siisti huoneisto kahdelle henkilölle.
-
Varustelusta puuttui ainostaan leivänpaahdin ja hiustenkuivaaja, mutta niitäkin ilman viikko pärjättiin. Ulkoa kuuluivat äänet herkästi.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


10 10:stä

+
Rauhallinen, siisti, ystävällinen Hyvä sijainti.
-
Lakaisuvälineet huoneistoihin..jos esim. lasi rikkoutuu voi itse harjata heti enimmät sirpaleet pois. Petauspatjat ehdottomasti kaikkiin sänkyihin eikä vain pyydettäessä. Tyynyt olisi uusittava ja kunnolliset petivaatteet..pussilakanat ja täkit! Keittiövälineet/ uusi kahvinkeitin/ vedenkeitin

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


4 10:stä

+
Erinomainen sijainti, kauppa, leipomo, ravintolat ja ranta lähellä. Huoneeseen ei kuulunut muiden asujien ääniä juuri lainkaan.
-
Huone oli siivottu huonosti kun menimme sinne, hiuksia ja pölyä oli joka paikassa. Huoneessa oli kuuma ja huono ilma jos ilmastointi ei ollut päällä. Yöllä ilmastointi puhalsi suoraan sänkyyn joten se oli pidettävä pois päältä. Sänky oli kova ja tyynyt mitättömät, pyysimme lisätyynyt mutta ne olivat samanlaiset. Yksiö oli todella pieni kahdelle ihmiselle, laukut ei oikeen mahtunut mihinkään ja kaappitilaa ei ollut että vaatteita olisi saanut kaappeihin. Parveke oli pieni ja näkymä aika surkea, pusikkoa ja purettu rakennus. Aamusta iltaan huusi kukko ja koirat haukkui.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


8 10:stä

+
Ei käytetty hajusteita missään. Rauhallinen, ei häiriöitä.
-
Huoneistoihin tiskiharja, tiskirätti ja tiskiaine.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


9 10:stä

+
Rauhallinen, viihtyisä, palvelut lähellä.
-
Vaatekaappi saisi olla tilavampi. Pari tuolia lisää. Astioiden pesu tai pesuainetta ja pesuvälineet tiskaukseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Atrion -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

71% matkustajista suositttelee

596 arvostelua
Erinomainen
 
256
Erittäin hyvä
 
220
Hyvä
 
87
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

13.10.2019

Kirjoittanut jannikalit

Hyvä valinta!

+hotellin sijainti ja sen rauhallisuus +ilmastointi ja wifi huoneessa +siisteys +allasalue +pool barin ruoka +international night/show 🎶🎵 +mukava, lapset huomioonottava henkilökunta +sopii myös lapsiperheille

 
10.6.2019

Kirjoittanut HannuN17

Lomailua

Hyvä hotelli. Hyvällä paikalla. Lähellä rantaa ja kauppoja. Hyvä allasalue. Siistit huoneet .ystävällinen henkilökunta. Puolihoidossa ruuat melko hyvät ja vaihtelevat. Sopiva myös lapsiperheille. Rauhallinen.

 
27.5.2019

Kirjoittanut Zaitsiing

Hintansa arvoinen.

Hotelli oli siisti ja palvelu ystävällistä. Aamiainen oli hyvä ja vaihteleva. Allasalue oli sopivan kokoinen ja rantatuoleja riitti kaikille koska niitä oli saatavilla lisää. Huoneen ilmastointi toimi erittäin hyvin, miinusta ettei ollut hiustenkuivainta. Wifi toimi koko hotellin alueella ja oli tarpeeksi nopea. Hotellin sijaintikin oli hyvä, lähellä pääkatua, mutta sopivan syrjässä joten liikennemelu ei haitannut.

 
10.5.2019

Kirjoittanut Hukkapulu

Kevätlomalla

Huoneisto oli muuten hyvä ja siisti, mutta sängyt olisivat voineet olla paremmat, sekä pyyhkeet ja vuodevaatteet olisivat saaneet olla uudempia. Meillä oli puolihoito, kahden viikon aikana aamiainen ja päivällinen olivat maistuvia ja monipuolisia. Ohjattua liikuntaa oli altaalla/nurmikolla lähes joka päivä, joinakin iltoina oli elävää musiikkia. Isolla allasalueella riitti vipinää, iltaisin kuitenkin oli jo rauhallista. Hyvä sijainti ja erittäin ystävällinen henkilökunta!

 
3.5.2019

Kirjoittanut 567salla Oulu, Suomi

Ihan mukava hotelli

Mukava, siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Aamiainen erittäin hyvä ja kiva allas. Muuten ehdottomasti 4 tähteä, mutta henkilökunta olisi voinut olla ystävällisempää, tervehtiminen ja hymyily olisi plussaa. Saapuessamme yöllä vanhempi herra otti meidät vastaan, eikä neuvonut mistä huoneet löytyisi. Lopulta pyörittyämme hetken kysyimme häneltä mistä huoneet löytyy, hän tuhahdellen vastasi. Ilmastointi ei toiminut koko loman aikana, vaikka kuului hintaan. Mainitsimme asiasta kolme kertaa, mutta asialle ei tehty mitään vaikka teknikon piti käydä sitä katsomassa.