Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi (yhteyden nopeus vaihtelee), tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila, osa allasnäkymällä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi (yhteyden nopeus vaihtelee), tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja kaksi wc:tä. Hiustenkuivain. Parveke tai maaparveke. Osassa parvekkeellisissa huoneissa on allasnäkymällä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 47-49 neliötä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi (yhteyden nopeus vaihtelee), tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila. Osasta parvekkeita ja jaettuja ulkotiloja on allasnäkymä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle