Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila, osassa allasnäkymä. Jaettu ulkotila voi sijaita joko pohjakerroksessa, jossa on yhteinen maaparveke, tai ylemmässä kerroksessa, jossa on yhteinen parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi (yhteys ja nopeus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai maaparveke, osassa allasnäkymä. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi (yhteys ja nopeus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47-49 neliötä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila. Jaettu ulkotila voi sijaita joko pohjakerroksessa, jossa on yhteinen maaparveke, tai ylemmässä kerroksessa, jossa on yhteinen parveke. Osasta parvekkeista ja jaetuista ulkotiloista on allasnäkymä. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone sekä minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi (yhteys ja nopeus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle