Kaksio

Kaksio parvekkeella, maaparvekkeella tai jaetulla ulkotilalla, osassa allasnäkymä. Jaettu ulkotila voi olla joko maatasolla jaetulla maaparvekkeella tai ylemmässä kerroksessa jaettu parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi (yhteyden nopeus vaihtelee), tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi (yhteyden nopeus vaihtelee), tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja kaksi wc:tä. Hiustenkuivain. Parveke tai maaparveke. Osassa parvekkeellisissa huoneissa on allasnäkymällä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 47-49 neliötä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi (yhteyden nopeus vaihtelee), tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila. Osasta parvekkeita ja jaettuja ulkotiloja on allasnäkymä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle