Kambos Village G D'S Hotels

 • Viihtyisä allasalue
 • Kaunis puutarha
 • Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan lapsiystävällistä rantaa. Agia Marina on kävely- tai taksimatkan päässä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 4-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue, siistit ulkoalueet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 125 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kambos Village G D'S Hotels on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä tavernoja, kahviloita ja baareja. Ranta kävelymatkan päässä. Hotelli koostuu useasta eri rakennuksesta, jotka sijaitsevat puutarhassa. Hieno allasalue, jossa on kaksi allasta ja erillinen lastenallas. Allasbaari ja maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Allasbaarista voi tilata virkistäviä juomia. Hotellin ravintolassa voit nauttia monipuolisia ruokia aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi.

Lentopalloa. Pieni leikkipaikka ja aktiviteetteja lapsille hotellin alueella (muutama tunti päivässä 5 krt/viikko). Maksuton wifi vastaanotossa (yhteyden nopeus vaihtelee).

Agia Marinan pääkadulle ravintoloineen, kahviloineen ja baareineen on muutaman minuutin kävelymatka. Noin 900 metriä Plataniaksen keskustaan.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusiveen lisämaksusta sisältyy:

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Iltapäiväkahvit, klo 16.00-17.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
 • Jäätelöä, klo 10.00-22.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellialueella rappusia. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 70 metrin päähän, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse. Paikallisliikenne saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Hotellit Agia Marina

Atrion

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Iolida Star

Siisti ja suosittu huoneistohotelli, jolla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa, sekä mukava allasalue aurinkotuoleineen. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotellin kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Ilianthos Village

Ilianthos Village sijaitsee aivan rannalla Agia Marinassa Kreetalla. Täällä voit viettää lomapäiviä hotellin vastapäisellä hiekkarannalla tai allasalueella, josta on näkymät merelle. Majoitu mukavissa huoneistoissa, joihin mahtuu jopa 6 ihmistä.